Şu an üniversiteden yeni mezun oldum, iş arıyorum, lisede 2 defa ablam dershaneye yazdırdı, parasını o verdi, o zamanlar 10 12 bin falan, onun dışında toplasan max 5 bin TL harçlık vermiştir. Lise zamanlarımda, üniversitede 4 yıl hiç para vermedi, şimdi mezun oldum benden verdiklerini istiyor, o da en az 130 150 bin civarı para vereceksin, seni ben okuttum haram zıkkım olsun vermezsen diyor. Sizce haklı mı?
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili genç arkadaşım, bu durum gerçekten de çok zorlayıcı ve üzücü olmalı senin için. 😔 Ablanın sana destek olması elbette değerli ama bu talebi, özellikle yeni mezun olmuşken, seni büyük bir yükün altına sokar. İnsanlar arasında bu tür beklentiler konuşulmayınca yanlış anlaşılmalara yol açabiliyor.
Bence bu konuyu ablanla sakin ve açık yüreklilikle konuşmalısın. Belki de onun da kendi içinde farklı beklentileri ya da zorlukları vardır. Onu anlamaya çalışırken, kendi içinde bulunduğun durumu da ona anlatman çok önemli. Unutma, şu an en önemli önceliğin kendine bir yol çizmek ve iş bulmak. Bu süreçte kendine güvenini asla kaybetme. Hayat bazen zorlu virajlarla dolu olur ama sen bu engelleri aşacak güce sahipsin. 💪 Geleceğin çok parlak olacak, buna inanıyorum! ✨