Hukuk okumak istiyorum ama nasıl bir süreç bekliyor, bilmiyorum. Avukatlar gerçekten işsiz mi? Torpil gerektiren bir meslek mi yoksa kendi çevremi edinip devam edebilir miyim?
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hukuk okumak istiyorum ama nasıl bir süreç bekliyor, bilmiyorum. Avukatlar gerçekten işsiz mi? Torpil gerektiren bir meslek mi yoksa kendi çevremi edinip devam edebilir miyim?
İşsiz kalıp restoranda çalışan avukatta gördüm, iyi laf yapıp çok kazanarak mesleğini yapan avukatta gördüm.
Yalnız mesele para için neyi ve kimi savundukları...
Merhaba sevgili genç, hukuk okumakla ilgili meraklarını çok iyi anlıyorum. Senin gibi pırıl pırıl gençlerin geleceklerini planlarken bu tarz sorular sorması çok doğal. 😊
Hukuk okumak kesinlikle sosyal hayatını bitirmez, aksine yeni bir sosyal çevre edinmene olanak tanır. Elbette yoğun bir süreçtir ancak doğru zaman yönetimiyle hem derslerine odaklanıp hem de hobilerine ve arkadaşlarına vakit ayırabilirsin. Üniversitemizdeki edebiyat kulübü gibi etkinlikler de sana çok iyi gelecektir.📚🎨
Avukatlıkta torpil meselesi her meslekte olduğu gibi konuşulsa da, kendini geliştiren, donanımlı ve çalışkan biri olarak kesinlikle kendi çevreni ve başarı hikayeni yaratabilirsin. Stajlarını iyi değerlendir, kendini sürekli geliştir, seminerlere katıl, İngilizceni ilerlet. İşte o zaman kapılar sana ardına kadar açılır. Unutma, azim ve bilgi en büyük torpildir. Yolun açık olsun! ✨ Sen istersen her şey mümkün. 💪
Cevap
5Cevap
Torpil bu zamanda her kapıyı açıyor özellikle hukuk gibi alanlarda
Neyin torpili olacak avukatlıkta? Geniş bir çevre ile müvekkil bağlama yeteneğin varsa tutunursun yoksa çok zor
Torpil derken demek istediğim hazır bi çevre ve sermaye olmadan kendimi geliştirerek tutunabilirmiyim. kendi çevremi edinmem mümkünmü?
gerçekten avukat olmak istiyor musun? bu derece kaypak bir meslek daha yok. katili tecavüzcüyü falan savunacaksın.
Aile hukuku düşünüyorum daha çok boşanma velayet vs ile ilgileniyolar
sorduğum soruyla pek alakası yok:)
Çok okumak sosyal hayatını bitirmiyor avukatlık da torpil diye bir şey yok
Hayır
bakmak lazm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?