Ailemden uzak kalmak istiyorum, aynı zamanda para biriktirmek istiyorum da hiç gemi falan binmedim, acaba deniz tutar mı?
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Para için yapıyorsan kesinlikle yapılır parası mükemmel uluslar arası sularda yaparsan dolar euro maaş alırsın zaten her perişanlıgın gider parayı alınca
Telefon yasakmış ve benim omuzumda iz var iş kazası ama hareket etmeme sıkıntı olmuyor
Telefon yasak sosyal hayat hiç yok şöyle anlatayım genelde kısa kollu giydiğin zaman görünen iz vs varsa kabul etmezler onun dışında istisna gösteriyorlar
Yol görünmüyor zaten kamarot için de aynı şekilde mi yasaklar yoksa amfibi mi olayım
Tüm gemi personeli içindir
Özel sektör demi var kamarot
Özel de ne vardır bilmiyorum ben askeri olanları biliyorum
kamarot askeri birlikte var yani
Kanka söyle anlatayım benim deniz maceram 10 gün sürdü kim kimdir nedir ne iş yapar bilmiyorum 10 gün boyunca dolanmayla tank arac vs taşıdım
Herkes takım elbiseliydi bir subaylar üniformalıydı ben kamuflajlıydım
Niye çıktın ki
Ben uzun süre kalmak istiyorum
Cıkmadım ki ben top. As. tegm. olarak yaptım tanklar araçlar tamir için Kıbrıstan türkiyeye geldi bende onların sorumlusuyudum
Misal gemide 200 asker var 5 6 tane gemi kaptanı var ceyregi güvertede bi kısmı makina bakımda bi kısmı lokanta kantin vs bir kısmı da nöbette
Bunu sen mi seçtin yoksa onlar mı verdi
Alay komutanı verdi sevkiyattan sorumlu olacaksın dedi
Tipine fiziğine göre mi şu an ne yapiyorsun reis para nasıl dı
O sıra spor denetimi vardı dereceyle bitirdim bu yüzden oldugunu düşünüyorum şu anda makina megatronik mühendisiyim
Çıktın yani işten
Parası iyi değil mi ne kadar mı
Hayır anlamadın 4 yıl üni okuduğum için yedek subaylıkltan cıktım 1 yıl görev yaptım o kadar yani
Yedek subay ile sözleşmeli er ne alaka
Kurallar herkes için
Parası iyi değil mi ne kadar dı
Para iyiydi de bana göre degildi
7 yıl yapılır sonra özel güvenlik kartı çıkar devlet çalış
Şu anki işim gayet iyi severek yapıyorum yurt içi yut dışı para bakımından gayet iyi
Üniversite gerek ona knk
Ben 7 sene Amfibi olarak sözleşmeli yaptım NATO görevlerine katıldım eğlenceliydi tek sıkıntı sosyal hayat gg
Aga telefon yasak mı internet var mı
şu an ne iş yapiyorsun reis sözleşmeli er olarak mı girdin
Amfibi zormu
İşi bıraktın da ne kadar aliyordun ek ücret var mı
Amfibi komadan farkı yok diyorlar
Amfibi komadan farkı yok diyorlar
Yani daha Zor şartlarda çalışıyorlar neresi kolay ag
kamarot olsam
Özel sektör de mi var o
Var şa neden yok dedin kamarot yok dedin
Ben baktım işi kolay kamarot amfibi zor
Biri var dedi zaten
Tutmaz ya..
tutabilir
Ne yapmalıyım
ilacı var
geyik yp
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba sevgili genç, sözleşmeli er olarak Deniz Kuvvetleri'ni seçmen harika bir adım! 🌊 Ailenden uzaklaşma ve para biriktirme hedeflerin takdire şayan. Deniz tutması konusundaki endişen çok doğal, birçok kişi ilk başta bunu yaşayabilir ama vücut zamanla alışır. 💪 Bu yeni macera seni çok geliştirecek, emin ol! Unutma, her başlangıç biraz bilinmezlik barındırır ama önemli olan denemektir. Kariyer yolculuğunda cesur adımlar atmaktan asla çekinme! 🚀✨