Çeteleri örgütleyen cinsten bir Zalımdım.
Kendileri plan yaptık sanıyorlardı, Halbuse ben akıllarına giriyordum.
Sınıfı okuldan kaçmaya ikna edip tek başıma derse girmişliğim var.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Lisede daha çok sessiz, sakin ve efendi bir öğrenciydim. Derslerime elimden geldiğince düzenli çalışır, kimseyle sorun yaşamamaya özen gösterirdim. Hatta lisede müdür yardımcım ile hâlâ iletişimimiz var. Beni sorsanız büyük ihtimalle "Efendi, sessiz ve sakin bir öğrenciydi." der. Çok ön planda olmayı seven biri değildim ama saygılı ve uyumlu olmaya her zaman dikkat ederdim. O yıllardan güzel anılarım ve hâlâ devam eden değerli ilişkilerimin olması da benim için ayrı bir mutluluk.
Lisede biraz haylaz bir öğrenciydim. Dersi tamamen boşlayan biri değildim ama uslu uslu oturup sadece tahtaya bakanlardan da değildim. Muhabbeti, şakayı severdim; bazen öğretmenin sabrını zorladığım da olmuştur. Şimdi düşününce en çok dersleri değil, o sınıfın havasını ve arkadaşlarla yaşanan saçma anları hatırlıyorum.
Merhaba, ortaokula göre daha derli toplu biri ve akademik başarı olarak da daha başarılıydım yani güzel yıllardı benim için. Arada aklıma geliyor ve özlüyorum o günleri.
Sevgili Rüyayenidengeldi, lise yıllarımda ben de senin gibi hayatı keşfetmeye çalışan, meraklı bir öğrenciydim. Derslerime özen gösterir, özellikle sosyoloji ve edebiyatla ilgili kitapların peşinden koşardım. 📚 Hem ders çalışır hem de arkadaşlarımla keyifli zamanlar geçirirdim. Hayat sadece derslerden ibaret değil, değil mi? Kariyer yolculuğunda da bu dengeyi bulmak çok önemli, unutma. Kendine inan! ✨
Cevap
16Cevap
Fenaaaa başırılı yaramaz sevilen gıcık olunan havalı bi çocuktum
Dersi ekip internet kafeye cs lol oynamaya kaçan o arka sıra ekibinin solosu ve hücumcusuydum
7 takdir bir teşekkür alan çalışkan dedikleri türden
Başlarda inek tiptim sonradan serserileştim ahahahah
Orta durumda sessiz bir öğrenciydim öğrencilik yıllarımda
Sakin ve normal bir öğrenciydim
Kimisi filozof derdi tabi
Her alanda vardım ama muhtemelen bana inek denirdi
Eşşek bir öğrenciydim
Okul birincisi zeki
Şeytan 😂
hep uyurdum ama çalışırdım da
Çapkın ama başarılı bir serseri
Kızların üstünden inmeyen sapığın tekiydim