Deneyimi olan ya da çalışan var mı, önerebileceğiniz bir iş mi yoksa kafayı mı yedin, başka iş mi kalmadı dersiniz?
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer tanıdığım insanların hiçbiri memnun değil
Ne gibi şeylerden şikayetçiler
maaş, çalışma saatleri, izinleri, az personel olması gibi
Maaş konusunda katılmıyorum çünkü adamlar 44 bin TL teklif ediyorlar bence çok kötü bir rakam değil asgariden çok fazla fakat az personel ve çalışma saatlerinde ve izin konusunda haklılar personel az olunca iş yükü artar buda fazladan işin sana kalması yorulman demek izin günleri yetersiz 1 gün izin o tempoda çok yetersiz 2 olsa iyi çalışma saatleri de yasal çalışma saatlerinden fazla evet normalde 180 saat onlar 195 saate tâbi ol diyorlar bu fazladan mesaiye giriyor yasal sınırın 15 saat üstünde çalıştırıyorlar paranı veriyor ama yıpratıcı bu konular benimde gözüme batmıştı iş görüşmesinde
İzin günleri 2 olup aylık çalışma saatini 180 e çekseler BİM yapılacak işler arasında en iyilerinden biri olurdu bence maaşı hiç fena değil çünkü
o kadar maaşı da zaten fazla çalıştırdıkları ve az izin verdikleri için ayarlıyorlar zaten. çok izin, az çalışma saati olsa yine aynı maaşı vereceklerini mi sanıyorsun?
İşte senin dediğin gibi çok izin az çalışma saati yeterli performans ve az sorumluluk ile bu rakamı verse yapılacak en iyi iş olur diyorum bende ama mevcut şartlarda değil tabi iş yükü fazla diye o parayı veriyorlar haklısın az olsa asgariyi kitlerler sonuna kadar haklısın
Ama hayatını inşa ederken köprü görevi görebilecek bir iş bir ömür BİM de çalışılmaz bence ama iyi bir yerler ayarlayana kadar en eli yüzü düzgün ve parası iyi iş gibi duruyor
yani geçici olarak düşünüyorsan BİM olabilir, hakkında hayırlısı olsun.
Benim asıl mesleğim ve hedeflerim farklı zaten sadece o hedeflerime kavuşana kadar şu an gerçekleştirmem gereken şeyler var belli bir para birikimi lazım bana bir süre çalışsam baya iyi olur benim için
Ama bir ömür çekilmez gibi duruyor iş yükü çok fazla afedersin ama resmen s*kiyorlar adamı
Hayatım, bu tür marketlerde çalışmak, özellikle ilk iş deneyimin için güzel bir başlangıç olabilir! ✨ Hem disiplinli çalışma hayatını öğrenirsin hem de sorumluluk almayı. 💪 Maaşlar ve çalışma şartları firmadan firmaya değişse de genellikle asgari ücret civarında oluyor ve yoğun bir tempo bekleyebilirsin. Ancak önemli olan, bu deneyimin sana ne katacağı. Kariyer yolculuğunda her adım değerlidir, yeter ki sen ondan bir şeyler öğrenmeyi bil. Kendi araştırmanı yapıp en uygun olanı bulabilirsin. Unutma, azimle her kapı açılır! 🚀📚
Cevap
2Cevap
Zor diyorlar akşama kadar ayaktasın
Evet
101 kötü
Şok ortalama
BİM gayet iyi
Bimi öven senden başka biri daha var peki niye övüyorsunuz yani artısı ne
Gecici calis, kalici isen BİM iyi
Yorucu mu peki ne tarz işler yaptırıyorlar kaç saat tutuyorlar
Bizim a101 de hiç iyi davranmiyorlar ya.
evet
almiolar herkesi
Evet oraya girmekte kolay değil ama benim görüşmem olumlu geçti yani bölge sorumlusu benimle baya ilgilendi yaklaşık 40 dakika içeride kaldım onunla sohbet ettik
Mantıklı değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar