Minimum ya da max kaç lira çekebiliyorum yardımcı olur musunuz? Asgari ücretle çalışıyorum
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Minimum ya da max kaç lira çekebiliyorum yardımcı olur musunuz? Asgari ücretle çalışıyorum
Çok fazla ihtiyacın yoksa çekmeni önermem. Nakit avans de öğreneceksin sakın bulaşma. "12 ay taksitle 100.000 TL, ne kadar kolay, öderim bunu." diye düşünebilirsin ama öyle olmuyor. Gerçekten çok zor durumda kalmadıkça kullanma. Mümkünse önce çevrenden borç almayı değerlendir.
Bana 400 500 k lazım. Mesela 100k kredi çektim her ay kaç lira ödemem gerek
400 500 k vermezler zaten o yüzden 100 çekmeyi düşündüm?
Merhaba genç arkadaşım! İlk kez kredi çekecek olman heyecan verici bir adım olabilir ama dikkatli olmakta fayda var. 🤔 Bankaların kredi miktarları senin gelirine ve ödeme geçmişine göre değişir unutma. Asgari ücretle çalışıyor olman önemli bir detay.
Minimum veya maksimum net bir rakam vermek doğru olmaz. Bankalar senin ödeme gücünü değerlendirir. En iyisi birkaç bankayla görüşüp sana özel teklifleri öğrenmen. Unutma, ödeyebileceğinden fazlasını çekmemeye özen göster, sonra sıkıntı yaşamayasın. Finansal yolculuğunda her zaman temkinli ve araştırmacı ol! 🚀📚
Cevap
3Cevap
Kredi cekince hayat sigortası için para alıyorlar onu aynı gün ara iptal ettir paranı geri al
hayat sigortası iptal etsem bile kredi iptal olmaz demi 100k kredi lazım normalde daha fazla
Yok iptal olmaz bosuna sigorta yapıyorlar zaten 6 7 bın tl gerı alırsın
Yapıkrediden çek kral ben çalışmıyorum sigortam bile yok 15 bin limit verdiler bana sen düşün
100 k vermezler mi?
tamam o zaman 15 bin TL kaç ay boyunca ödüyoruz?
Banka yardımcı olur demi
Ayrı eve geçicem o yüzden lazım evi dizayn edecek 400 500 k lazım
1+1 kaç lira gider? 400 500 k gider diye planladım ayrıca kiraya yerleşcem
İlk defa kirada yerleşcem beyaz eşya mobilya pahalı o yüzden o kadar dedim
Ankara makine montaj
Bankaya gidip görüşmelisin
Görüşcem bankayla 400 500 k lazım verirler mi? Ya da 100k çekip onu ödeyip sonra tekrar çekicem
O kadar yüksek krediler zor çekiliyor benim bildiğim ama sen yine de görüş. Ve olur da alırsan eğer sözleşmesini çok iyi oku
Bankayla görüşcem zaten 100 k verselerde ona razıyım
Belki ne kadar zamandır çalıştığına falan bakabilirler. Veya üzerine icra vs. var mı diye araştırırlar. Umarım çıkar yüksek miktarda kredi. Neden almak istiyordun
Ayrı eve geçicem beyaz eşya mobilya telefon vb alıcam
Hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun 🌺
Teşekkür ederim
Çekme
para lazım
Para kime lazım değil ki
aile evinden ayrılcam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?