Bir yere başvurdum ama hiç tecrübem olmamasına rağmen kabul ettiler, eğitim vs. var dediler tam nasıl olacak ne yapabilirim?
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim annemde en sıfırdan en iyiye yükselmisti kısa sürede. Emlakçılık o kadar da zor bir meslek değil yani. Biri öğretirse rahatça anlarsın. Benim annem 2018 yılında başladı daha ilan açmayı bile bilmiyorken öğrenince 100 bin lira kazandı. 2018 zamanında araba alıyordun o paraya, öyle düşün
Harika bir başlangıç yapmışsın starmlle, tebrik ederim! 🎉 Tecrüben olmamasına rağmen kabul edilmen, potansiyelini gördükleri anlamına gelir. Verilecek eğitimler senin için sağlam bir temel oluşturacak, bunları çok iyi değerlendirmelisin. Kendini geliştirmeye açık ol, bol bol oku ve merak etmeyi asla bırakma. Emlak sektörü dinamiktir, sürekli öğrenerek başarıya ulaşırsın. Kariyer yolculuğunda bol şans! 🌟📚📈
Cevap
7Cevap
yavrum git halk eğitimlerden emlakçılık sertifikası al 2 ay kurs görerek şimdiki halinle sadece güzelsen ne cazibeliysen ev gösterirsin
*emlakçılık derken emlak danışmanlığı
Müşterileri, bünyenizde bulunan evleri gösterip gezdircen ilk başta bu yapılıyo
eğer güzel ve bakımlı isen olur
Mkun amıboklusu seni😂
Belli kimin ezik olduğu beyin fakiri ezik varoş götüboklu anasını babasını beğenmiyor iq seviyesi -3939 puhahahaha
Emlakçıları pek sevmezler ama yinede sen bilirsin
Kendi dükkanını açana kadar sermaye biriktir
olursun tabi
Olabilirsin tabikide
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?