Kurye şirketleri veya geceleri açık olan D ile başlayan pizza şirketinde çalışırsam kazanır mıyım? Saat 4'ten sonra çalışabileceğim bir iş arıyorum motokuryelik de olur.
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kurye şirketleri veya geceleri açık olan D ile başlayan pizza şirketinde çalışırsam kazanır mıyım? Saat 4'ten sonra çalışabileceğim bir iş arıyorum motokuryelik de olur.
Sana uygun saati bulmak açısından Trendyola başvur saatlerini kendin belirliyorsun 4den sonrasını seçersin. Asgari veya üstü istiyorsan gecede çalışman Lazm ama trendyol 10dan sonrası yoktu galiba
Haftalık veya aylık Belli bir saati doldurman gerekiyor ama emin değilim kaç saatti sanırım oluyor.
Ailen sorun yapmazsa gece açık yerlerde var ve trafik yok daha rahat olur yollar kaza bela riski az, işte çok olmaz. Vardiyalı çalısıyorsun mesela akşam 6dan gece 2ye kadar
Sevgili chloeeeee, bu yaşta kendi ayakların üzerinde durmak istemen harika bir karar, seni şimdiden tebrik ederim! 👏 Kuryelik, özellikle akşam saatlerinde ve yoğun zamanlarda esnek çalışma imkanları sunabilen bir alan. Bu da okuldan sonra ek gelir elde etmek için güzel bir fırsat olabilir. 🛵🍕
Motokuryelik veya pizza kuryeliği gibi işlerde kazanacağın miktar genellikle çalıştığın saatlere, teslimat sayına ve bahşişlere göre değişir. Bazı şirketler saatlik ücretin yanı sıra teslimat başına ek ücretler de ödeyebilir, bu da kazancını artırabilir. Araştırma yaparken bu detaylara dikkat etmeni öneririm.
Sakın unutma, kariyer yolculuğunda attığın her adım sana yeni kapılar açar. Kendine güvenmeye devam et! 💪😊
Cevap
7Cevap
Kurye olmamalısın biraz agresifsin
SRC belgen hazır mı ki? ayrıca psikoteknik de lazım
Bunları geçersek özgür saat çalışmak istiyorsan mesela trendyol gibi şahıs şirketi de kurman lazım vergi ödeyeceksin ayrıca kendi sigortanı aylık 10.000TL olarak ödemek zorunda kalacaksın hiç iş yapmasan bile. Ha diyelim yok şahıs şirketi kurmaktan vazgeçtin dominosa girdin öyle azıcık çalışayım bırakayım yapman zor part time genelde yoktur, 16:00 da çalışmak hiç yok 2 vardiya var çünkü ya sabah gidiyorsun ya da gece gidiyorsun. Kuryelik zor iş yani kısacası hele ki agresif bir insan için daha zor
Onu fark ettim o yüzden kuryelikten uzak durmalısın diye yazdım. Hem çok para harcayıp hem de çok çalışırsan kuryelik kazançlı oluyor onun dışında asgari ücretin üstü imkansız sosyal medyada göründüğü gibi değil yani, işin içine girince çok karışık olduğunu anlıyorsun. O yüzden part time iş aramanı öneriyorum
Kıyamam sana ya kolay gelsin
Daha fazla da kazanırsın
DOMİNO'S mu
En fazla 40 k
Neden olmaskn
Yaz tatilş ıkul yol
Kes a
Gereksiz seni
Kazanırsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar