Başlıkla aynı. Daha önce tedavi gören psikoloğa giden birileri cevaplarsa çok sevinirim.
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani şu açıdan iyi seni yargılamadan dinleyen ve yabancı birine döküyorsun içini bu sen ve onun arasında kalacak bunu biliyorsun ama her zaman dediklerini uygulayamıyorsun bu açıdan biraz sıkıntı oldu benim için
Ne diyor ki
Onu yapiyorumda benim kafamdakiler konusunca gececek seylermi onu hic bilmiyorum
Bilmem bakalim kararsizim. Belki gelecek sene tedavi olabilirim. O zaman hem psikiyatri hemde psikolog seanslarini ayarlarim
Yani zamaninda gittim. Bir ara depresyondaydim selectra yazmisti sinirliydim o aralar yannda risperdal falan vermisti. Sonra birdahi ki sefere gittigimde bana concerta verdi kucuklugumden berri hipersktif oldugum icin. Bilmiyorum ya cok degisken bir ruh halim var bazen yataktan cikamiyorum bazen ise geceleri uyumadan hipersktiflikten evi discoya ceviriyorum. Hic bilmiyorum gercekten. Beni cozebilen bir doktor olursa helal diyecegim.
Yani hic zannetmiyorum hayatta o kadar dok sey yasadim ki; kendime gelemedigim zamanlar oldu, intihari dusundugum oldu, intihara kalktigim oldu. Cok sey oldu ama ben yinede tedaviyi hep erteledim. Ama gelecek sene umarim ki Bu sefer istedigim yeri kazanirim, eger universiteye gidersem tedavi olacagim. Kesin ve net. Universiteyle beraber tertemiz bir sayfa acmak istiyorum kendime.
Tabiki, bu hayatta kendimi bir tek kendim kurtarabilir. Yanimda duran kimsede yok , ecbur kendime tertemiz bir sayfa, cok guzel bir hayat kurmak zorundyaim. İnsallah once su İstedigimiz yeri kazanalimda sonra tedaviye baslayacagim sonra daha iyi olmaya calisacagim hayatim duzene girecek umarim.
Cok tesekkur ederim.
Degerli yorumunuz ve soyledikleriniz icin cok tesekkur ederim
Merhaba sevgili genç arkadaşım! 😊 Psikolog desteği almak istemen çok güzel bir adım. Kendi yolculuğumuzda zaman zaman hepimizin bir uzmandan destek almaya ihtiyacı olabilir. Devlet hastanelerinde de çok değerli, alanında yetkin psikologlar görev yapıyor. İçinden gelen bu düşünceyi erteleme, gitmek istersen mutlaka dene derim. Kendine yatırım yapmak, her zaman en güzel adımdır! Unutma, bu senin kişisel gelişimin için önemli bir başlangıç olabilir. 🌟🌿
Cevap
2Cevap
Devlet hastanesinde birebir ilgisi çok olmaz söyliyim özel muaynanede olur bu
Çocukken gittim ne varsa anneme anlatmıştı
Yok ya birsey demez heralde kocaman insanlar olduk.
Psikiyatriste git o daha donanımlı
Yok ya deneyimledik bir halt olmadi. Psikiyatrinin sonu bakirkoy o kadar diyim. Concertalar, prozaclar, selectralar, risperdallae havada ucustu
Hepsı aynı, ılac verır yollar
Psikolog konusur kardesim o dedigin psikiyatr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?