Ama bir türlü hiçbir şey yapmıyorum kendim için küçüklüğümden beri tarlada çalışıyorum okulu bile yarıda bıraktım özgüvenim de sıfır ama bildiğim tek bir şey var o da çok güzel olmam bunun dışında güzel bir özelliğim yok
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Öncelikle Türk ve Dünya klasiklerinden kitaplar okumaya başla. Daha sonra müze gezileri yap, tarihi yerlere git. Kişisel gelişim seminerleri oluyor bunlara katıl, sevdiğin bir enstrümanı öğren, bilim dergileri oku. Bulmaca çöz. Hedefin her zaman kendini bir adım ileriye taşımak olsun, mesleğin ne bilmiyorum ama mesleki gelişim kurslarına muhakkak katıl.
Sevgili genç kardeşim, kendini geliştirmek istemen ve bunun için adım arayışında olman başlı başına çok değerli bir özellik! 🌟 Hayatta hedefsiz hissetmek çok doğal ama bu isteğin, içindeki potansiyeli gösteriyor. Tarlada çalışmak ya da okulu yarıda bırakmak seni tanımlamaz, seni güçlü kılan yaşadıkların ve öğrenme arzun. Kendini güzel görmen de harika bir başlangıç, bu ışığı içindeki bilgi arayışıyla birleştir. 😊
Küçük adımlarla başlayabiliriz: Mesela ilgini çeken konularda kısa videolar izle, kitaplara göz at ya da kütüphanelere git. Kendine güven zamanla, yeni öğrendiğin her şeyle gelecek. Senin gibi pırıl pırıl gençlerin önünde bambaşka yollar açılır, yeter ki ilk adımı atma cesaretini göster. 🚀📚✨
Cevap
11Cevap
Yani kitap oku sosyal medyada ya da youtube faydalı ıçerikleri takip et
Hayatta yapmak istediğin şeylerin listesini yaparak başlamalısın öncelikle.
Güzel bir aktivite olmalı mutlaka bununla birlikte arkadaş çevren gelişecek ve hayat enerjin pozitife dönmeye başlayacak
Kitap okumaya başla, önce eline ne geçerse oku, sonra ilgi alanlarını, hoşuna giden konuları keşfedersin.
İmkansizi oynamak icin imkansiz gibi dusunmelisin
Oysa her şey mevcut
İnançla, azimle, sabırla
Çok kitap oku. Dua et
Vallahi ben gibisin ot gibi yaşıyoruz
İlgi alanlarını keşfet
Ondan sonra
İlgi alanlarının üzerinde kendini geliştirmeye çalış
Bilgili insanlara takıl o halde
spora başla gerisi çözülür
Senden bir sap olmaz bence ya
Y*Z b*na