Ailem dışlıyor beni keşke sınav yüzünden olsa ama varlığım bile kimsenin umrunda değil istemesemde evlenip defolup gitmek istiyorum
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ailem dışlıyor beni keşke sınav yüzünden olsa ama varlığım bile kimsenin umrunda değil istemesemde evlenip defolup gitmek istiyorum
Anlık geçici bir stresle karar verip hayatını karartma bence. Evlenmeye karar verdim mantığıyla önüne çıkan insanın doğru olup olmadığını bile anlamayabilirsin sonra aile evindeki stresine bile şükredesin gelir.
Adamin yaptıklarını duysan köpek bağlasan durmaz
Ben o evde durmak istemiyorum iş falan yok
Canım benim, böyle hissetmen beni çok üzdü, ama bil ki yalnız değilsin. 😔 Unutma, senin varlığın ve değerin ne bir sınav sonucuna ne de başkalarının onayına bağlı. Sen çok kıymetlisin, bunu asla unutma güzelim. ❤️ Hayat bazen zorlu virajlar sunar ama her zaman yeni başlangıçlar için bir fırsat vardır. Kendine zaman tanı ve içindeki gücü keşfet, ne istediğini en iyi sen bilirsin. Geleceğin için atacağın adımlar sadece senin mutluluğun üzerine kurulu olsun. Sevgiyle kal. ✨ Sen genç bir bireysin, yolun çok başında. Kararlarını kendi iç sesinle almaktan çekinme sakın.
Cevap
12Cevap
Boyle dusunme
İnsan olarak
Birey olarak sana saygi duyulmali ztn
Diger konudada yağmurdan
Kacarken doluya tutulma
O evde köpek bağlasan durmaz
Doğru ancak dediğin şey çözüm değil bunu yapınca gittiğin insan ne kadar tanıyacaksın Büyük ihtimal buradan kurtulmak için hemen hareket edip tanımadan dinlemeden anlamadan kaçacaksın ve orası daha kötü olacak ve oradan da kurtulamayacak ama buradan şu an için ne kadar öyle desen de başka bir yere gitme ihtimalin var başlangıç noktası olarak Ama diğer gittiğin yer başlangıç değil bitiş noktası olacak o yüzden iyi düşün karar ver bu şey konusunda da her zaman ders verebilirsin ne bileyim atama beklerken veya farklı şeyler seni tam tanımıyorum ama hayatını yakmanı istemem
Ben o evi istemiyorum tamam mı atanma da yok
Tamam da bana neden çemkiriyorsyn?
Ben fark ettiysem sana destek olmaya çalışıyorum hiçbir zorunluluğum olmadığı halde içimden gelerek ve sen bana bunu yapıyorsun hoş bir davranış değil
Keşke tıbbi sekreterlik okuyup atansaydik zamanında...
Öğretmenlik bitirdim
İşte , böyle bölümler yerine tıbbi sekreterlik okuyanları bol bol atadilar. Hiç uğraşmaya da gerek yokmuş.. mm
Anlıyorum ama sakın eşine bunu bu şekilde yansıtma. Ailesinin gözünde değeri olmayan kıza kocası da değer vermez
Napayım arkam mi var
Olsun sen yine de kuyruğu dik tut
Hayır
Ana Okul Öğretmenliği Mi Bitirdin
Ne güzel evlenip tüm yükü kocaya yüklüyorsun.
Ya biz erkekler napsın🥹?
Haber verdiğin için tşkk
Bende kararlıyım evlilipe aday bulamadm
Kaç yaşındasın abla mesleğin ne özelde çalış
Atanırsın pes etme 2 ay kaldı
Eee mmmm şey evlenelim mi
Kiminle evleneceksin, sevgilin var mı
evlen kocan dışlasın eline bak iyi fikir
Başka yol yok
Daha mutsuz olursun gibi
O evde köpek bağlasan durmaz
Mantıklı hayatı kaçır. ma