Zor işlerde çalışmayı sevmiyorum, ailem de zorluyor iş bul diye ne yapsam bilmiyorum
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zor işlerde çalışmayı sevmiyorum, ailem de zorluyor iş bul diye ne yapsam bilmiyorum
Bu hayatta kimseye güvenme baban dahil. Kendi paranı kazan ve kimse tamah etme. Finansal gücün yerini hiçbir şey tutamaz.
Şahsen ben çalışmayı çok seviyorum çünkü para kazanıyorsun. O parayla da istediğini yapıyorsun. Bunun keyifi hiçbir şeyde yok.
40 yaşını geçince aynı fikirde olur musun merak ediyorum :D
@reevaluate niye değişsin fikrim ki
çalıştığında aslında eline hiç bi şey geçmediğinin farkına vardığında değişir. Mutlu bi ailenin yerini hiç bi şey tutamaz
çok zor be. bak etrafına soruyu soran kafadaki kadınlar daha mutlu
@reevaluate katılmıyorum
@reevaluate mutlu bi ailede de eline bir sey gecmiyor evli tanidiklarimdan goruuorum. calisip calisip para biriktiremeyen paralarini har vurup harman savuran erkekler akil vermesin. paradan baska gercek yok hayatta. ha evlenilir ama karsidaki adam da kendi isini gorecek bana hizmetci muammelesi yapmayacak. yemegini yapsin etrafi silip temizlesin camasirini yikasin. herkes kendi isini yapacak. o zaman ok.
Çalışmamak için evlenmek ne ya sen ev işlerini kolay mı sanıyorsun? Elin oğlunun minnetle vereceği 3 kuruşla mutlu mu olacağını sanıyorsun? Çalış biraz bir birikimim olsun bir deneyimin olsun ileride istemezsen yine çalışmazsın ne bu asalak hayatı. Evliyim ve evde dışarıdan daha fazla çalışıyoruz eşim de ben de
Sırf çalışmamak için evlenmeyi düşünüyorsan daha çok mutsuz olma ihtimalinin de olabileceğini unutma bence. Kendi ayakların üzerinde durabilmek veya sevdiğin, değer gördüğün, saygı duyduğun biriyle evlen.
Sevgili genç arkadaşım, bu düşünceler içinde olman çok doğal. Pek çok genç zaman zaman iş hayatının zorlukları karşısında böyle hissedebilir. 🌸 Evliliği çalışmaktan kaçış yolu olarak görmek yerine, kendi potansiyelini keşfetmeye odaklanmalısın. Belki de henüz gerçekten keyif alacağın işi bulamadın, kim bilir? 😊
Unutma, her insanin kendine özgü yetenekleri var. Belki de 'zor iş' dediğin şeyin tanımı senin için farklıdır. Sevdiğin bir alanda kendini geliştirerek hem başarılı hem de mutlu olabilirsin. Ne olursa olsun, hayat yolculuğunda her zaman yanındayız. Kariyer yolculuğunla ilgili desteğe ihtiyacın olursa buradayım. ✨
Cevap
24Cevap
evlensen de çalışmak zorundasın erkeklere güvenme. evlensen de sığıntı gibi yaşatır seni... bu yüzden evlilikler bitşyor. kadın çalışsa her şeyi ona yıkıyolar yarım etmiyolar çalışmayınca da ben sana oara mı vericem sana mı bakıcam dşye vızıldıyolar.
Doğru birini ve seveceğiniz birini bulursanız evlenin derim ama ev işi ve düzeni de pek kolay değil gibi 😅
Evlenınce masın olmadan sıgortasız ıscı gıbı calışıyorsun evde o kadar basıd degıl yanı o evlılık ısı
evlenince de ev isi yapacan.. ev isini calismak olarak gormuyormusun?
Asıl evlenince daha çok çalışmak lazım erkeğin eline bakmak bu devirde çok zor. Sakın o yanlışa düşme işin vs alıştıysan kolay veya zor bırakma
Herkes çalışacak diye bir şey yok evlen evde dur Çoğu erkek çalıstırmıyor zaten
ailenizin geliri iyi mi babanız iyi bi yerden emeklidir atıyorum maddi durumunuz da iyidir çalışmanıza gerek olmayabilir lakin durumunuz kötüyse çalışmanız gerekir bence hayat zor
Evlenince de evin içinde çalışacaksın. Üstelik çocuk da yaparsan vay haline
Evlensen bile işe girmiş gibi olacaqsin zaten
Doğru bir eş tercihi yapmalısın yoksa yağmurdan kaçıp doluya tutulmak olur..
Sonra da kocanla övünürsün. Senin inşaa etmediğin kocanla.
Sırf çalışmak istemiyorsun diye birinin hayatını karartma da
En azından iş çıkışı mola var 😂 evlenince her gün mesai 🤣
Evlendiğin zaman zorla çalıştırılsan ne olacak
Hem çalışıp kendi paranı kazanmak çok güzel bir his minnetin yok en azindan
Mantıklı dedin
Ev hanımı yoksa çalışıyor musun sinekuşu hanım
@Zevkperest çalışıyorum perest bey
Ne güzel kendi ayaklarının üzerinde durabiliyosun
işte kendi ayakları üzerinde duran özgür kadın profili helal be böyleleri işine gelmeyince kadınlar özgürdür zırvalıklarına sığınır bu kafayla evleneceksen evlenme zaten elalemin adamının başını yakarsın
Evlen yaa akşam biraz dişini sıkarsın gül gibi geçinir gidersin hajaaha bide biraz parası olsun rahat edersin çalışmanın ya bende hahahahah 😂😃
Güzel ve olabilecek potansiyel ahlak varsa alayım seni 😂
Eeee
Evlenebilirsin ama evleneceğin kişi doğru kişi olmali bence yoksa onun eline bakıp durarsin
kız çalışmayı sevmiyorum diye evlenmek mi olur aa aaaaa eski köye yeni adet koca parası mı bekleyeceksin
Çalışmak sevilmez katlanılır. O da görmezden gelerek sorunları. Çünkü çalışma hayatında sorunlar hep olacak ve çözülemeyecek. Tavsiyem bu.
Bu iki seçenek nasıl birbirinin alternatifi olabilir ya
evlilik bir nevi zindan hayatidir. sakın evlenme
Evlilik, çalışmaktan daha büyük bir mesai. Ben daha az riskli yatırımları tercih ediyorum.
poponu kaldır git kariyer edin kndi ayaklarının üstünde dur.
Hayır çalışmayı öğren kocan fakir kalırsa çalışırsın
evlilik bir kadın için daha zor kendi işini kurmayı öğren sana tavsiyem neye yetenekliysen onlara yönel öyle daha mutlu olursun
Zengin birini bul bari
Çalışmayı sevsen daha iyi gibi sanki.
Evlenince daha çok çalışırsın.
Evlenirsen daha çok çalışman gerekecek
Evlen koca parası ye
Yaşınız doğrumu acaba
Evet
Evli bekar?
@mrtbey0038 sanane
Çok naziksın ya
@mrtbey0038 teşekkürler ahhaha
Evlen kocan calışsın sen evde otur