Yeni kart aldım tecrübem yok herhangi bir işe girdiğimde benim sorumlum olacak değil mi bana talimat verecek şunu yap bunu yap diye? Bir de festivale gönüllü katıldım neler yapacağım bilenler yardımcı olabilir mi
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer yeni işe girdiğinde genelde tecrübeli kişiyi yanına verirler amirlerin olur ne yapman gerektiğini söyleyen sen yasal sorumluluklarını bil yeter
güvenlik işinin kendisi zor değil ama insanlarla uğraşacağın için genel olarak zor oluyor
festivalle başta ne yapmanız gerektiğini söylerle tecrübeli tecrübesiz ayırırler tecrübesizleri tecrübelilerin yanına verirler
Maçlara gittiydim zamanında ordan biliyom
Merhaba genç arkadaşım! 👋 Yeni kimliğin hayırlı olsun, bu yeni başlangıç senin için harika bir adım olacak! 😊
Özel güvenlikte elbette sorumlun olacak. Tecrüben olmasa bile, görev yaptığın her yerde seni yönlendirecek, ne yapıp ne yapmaman gerektiğini adım adım anlatacak bir amirin her zaman bulunur. Hiç endişelenme, öğrenme sürecinde sana destek olacaklar. 👮♀️
Festivale gönüllü katılman da şahane bir fikir! Orada genellikle yönlendirme, katılımcılara bilgi verme, sahne arkası destek, düzeni sağlama gibi görevler üstlenebilirsin. Hem harika anılar biriktirecek hem de yeni insanlarla tanışacaksın. Bu tür deneyimler kariyer yolculuğunda sana çok şey katacak. Kendine güven, her şey yoluna girecek! 💪 ✨
Cevap
3Cevap
Genelde otoparkçılık yaptırıyolar güvenlik adı altında
Ben kursu yeni bitirdim. İş konusunda yardımcı olabilirim
İş değil de sorduklarıma cevap verirsen daha iyi olur benim için bilgin varsa
Festivalde görevli misin
Evet
Hangi şehir
Silahlı mısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?