Herkes ortam yapıyor, ben hep boş boş aynı birkaç kişiyleyim ve onları da hep ben davet ediyorum, bıktım artık ben çağırmaktan. Ortamlara girmek için nasıl olmalıyım, ne yapmalıyım
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
30 tane erkekle beraber okudum sakindi ortam derdim yoktu sizdeki bu ortam meselesine çok şaşırıyorum
Senin ortama ihtiyacın yokmuşki ortam senin dibindeymiş🤣😂normal değilmi istememen
Haklısın ama yinede tercihim olmuyorlardı ahahah sadece bir ikisiyle konuşuyordum ahshsushdh arada ortalığı karıştırmak ve kopya çekmek ders notu istemek kolay oluyordu
Ama yine de erkeklerle sohbet muhabbette sarar ya komik oluyorlar
Ve açıksözlüler bazı kızlar gibi içten fesat değiller ve kızların çoğunun tek konu dedikodu
Hepsi değil canım erkek çekilmiyor ama komikler zekiler var onlarla sohbet sarıyordu elbette
Slak erkek olacaktı
İşte o yüzden ortam istiyorum hep kızlarlayım bıktım artık. Ve full ben davet ediyorum birkaç arkadaşım tek var ben ise kızlı erkekli kalabalık grubum olsun istiyorum
Hmm ben üniversiteye giderken ya da oradayken böyle düşüncede değildim. Zaten olduğum fakülte dolayısıyla hep erkekler vardı ama yinede bu düşüncede değildim zamanla kendiliğinden oluştu bazılarıyla sadece günaydın iyi akşamlar bazılarıyla uzun uzun sohbetler
Hoşlandığın vs var mı yoksa tek takılmayım düşüncesinde misin
Bende günaydın bile yok erkeklerle😂. Karşı cins arkadaiım hiç yok çünkü bende çekiniyorum. Bende zaten o kafada değildim ama erkek ikiziminde çok kız çevresi var o nasıl yapıyor hep merak etmişimdir
Şeytan tüyü bar desene kardeşinde. Anksiyete var o zaman sende bunu al önce ama aşma sebebin kendin olsun erkeklere selam vermek için değil. Normal bir şekilde ders notu sor ya da günaydın/iyi akşamlar gibi kısa selamlar ver onlarda karşılık verir illa ama benden sana demesi muhtemelen senin ilk senen emin ol ortamın olmaması daha iyi çünkü zamanla dağılıyorlar ve kızların yoğun olduğu ortamda hep bi kargaşa çıkıyor. Bende bir kaç tane kız vardı aram hep iyiydi onlarla (mesafeli dururdum ondan) ama bazıları kendi arasında tartışınca erkeklere malzeme çıkardı ve bazı kızlar sınıfı dolduruşa getirirdi ama erkeklerde bu yoktu. Ortam çok sıkıntı ya aslında
Evet cidden anksiyetem var benim. Erkeklere malzeme çıkardı derken yani kendi aralarında o kızla dalga mı geçerlerdi
Ama yine de üniversiteyi eğlenceli yapan ortamdır bence çünkü her insan sana bir şey katar aslında
Zorbalayan ve dalga geçenler vardı ama bizdeki kızlar içe dönük değildi o yüzden umursamazlardı kızlarda erkeklere gülerdi aralarında dedikodu yayardı erkeklerde birbiriyle dalga geçerdi. Bu ortak bazen komik ve eğlenceli oluyordu ama dediğim gibi kişilikler ve bölümde etki ediyor buna bence
Seni anlıyorum biraz eğlenceli ve anılarla dolu olsun üniversite hayatın ama dediğim gibi sahte dostluklarda çok var ya da dağılan gruplar bu yüzden acele etme ve anksiyeteni yen devamı gelir bu arada arkadaş olacağım diye erkeklere fazla yakın olma güven olmaz onlara 😅
Hmm işte bir yandan bu yüzdendeekiniyorum çünkü 11. sınıftayken erkek ortamına girmiştim beni zorbalamışlardıdalga geçmişlerdi ve arkamdan iş çevirmişlerdi ondan dolayı da belki erkeklerden uzak duruyorum farkında olmadan
Birde sen hangi bölümdesinki
demiz ulaştırma işletme şimdi de tıpa hazırlanıyorum. 11’deki erkekler daha çocuk gerçi üniversite 1’de lise 5 gibi bir şey. Her erkekte bir değil olgunluk konusunda benim sınıfımdakilerden aşırı çocuksu olanda vardı ama bölümün ağırlığından kişilik olarak etkilenip toplananlarda oldu ama yinede uzak durdum bazılarıysa aşırı iyiydiler sohbet ederdik uzun uzun ama dediğim gibi bir anda ortamım oldum diye yaklaşma zamanla olur bunlar yavaş yavaş birbirinizi tanıyın. Sağlık okuyorsun galiba ortalama 5 kişi vardır sınıfta yani hepsiyle de samimi olman saçma ve sahte olur mantıken. Ben 4-5 kişiyle iyiydim o da dozunda çünkü bir sürü erkek var yanlış anlaşılmaya sebep verir diye onun harici hiç konuşmayıp arada da selam verdiklerim vardı ama sende iş biraz daha değişiyor kızların da ağırlıklı olduğu bi bölüm haliyle dedikoduya ve kıskançlığa daha yatkın bir ortam
Evet hemşirelik okuyorum 40 erkek var sınıfta
110 da kız var
Tavsiyelerin için de teşekkür ederimm🥰😘
Yani rica ederim ama senin ortam baya kalabalıkmış oradaki herkese güven olmaz bence bir kaç sağlam kişi bul o da zamanla olur onlar yeter sana
Bide erkeklerin çoğu sınıftan sev yaptı onlarla kanka olsam yanlış anlaşılırım diye de korkuyorum
Sınıftan sevgili yapan erkek mi ve bir çoğu mu🤦🏻♀️ hepsi ergen tayfa emin ol ve onlardan uzak dur kız kavgası çıkar hiç girme o toplara. Sen dediğimi yap gözlemci ol önünde daha kaç sene var illaki güzel arkadaşlıklar edinip anılar biriktirirsin ve o sevgili olanların bir çoğu ayrılacak okul bitmeye erkeklerde diğer kızlara yönelecek gör bak
Görcez bakalım çok güzel konuşmuşsun kız yicem seni teşekkür ederimm😊😊💜💜
Yeni gelişmeler olursa haber et🌸💖
Tamamdır balımm ederimm üni açılsın💋💋💜💜
Ben iki uniye gittim yapamadim
Aa sen neden yapamadın
Disladilar
Halbuki yakışıklı çocuksun seni nasıl dışlarlar
Cirkinim maalesef bana bu sitede cirkin diyorlar
Profildeki kişi gayet yakışıklı
bugyn booyle dedi burdan bi kiz
Saçmalama o kız güzel olsa zaten gizliden yazmazdı valla gayet iyisin. O kızı da kafana hiç takma seni sinir etmek için de demiş olabilir
Çünkü bende beni sinir eden erkekleri gömüyorum belki o da sinirden demiştir
Ben sinir etmedim bile onu 😅
Demek belki kıza yürüdün kızda ondan öyle dedi
Demek ki yeterince yakisikli degilim yoksa hosuna giderdi
Bence yakışıklısın valla ben beğendim
Sagol ilk begenen sen oldun tebrikler dx
Rica ederimde tam olarak neyini beğenmemişler onu çözemedim yüzünde bir kusur göremedim şahsen
Ben de ama 28 yildir yapayalnizim daha bakirim opusmedim flort sevgili olmadi belki de yeterli degilim
Aa sen nasıl 28 yaşındasın ya porfilde küçük duruyosun baya
22 23 gibi
Evet herkes oyle diyor ya dhkk
Ya sen nasıl yalnızsın valla yakışıklısın gerçekten şaşırdım sevinin olmamasına
Boyun kaç belki boydan kaybetmişsindir
1.79
Boyda fena değil
Seni niye beğenmediler anlamadım
Ben beğendim boş ver onları haşfjsjfs
Ya da sen çok seçicisin o da var
Cok ta secici degilim artik ya 😅 yokluktan dhkmc sen begendin mi cidden konusalim o zaan shkbf
Artık dediğine göre bence seçicisin haşfksjfjs
Eskiden evet artik kiz olsun yeter dermisim dhkc
Haşgksjgs demekki neymiş kızlar değil sen onları beğenmiyomuşsun
Sen belki beni de beğenmezsin nerden bilcem 😂
Kendinden bahset bakim 😂
Dmmmm ye gel
Kulüplere üye ol okul kulüplerine
Hepsine üyeyimde birkaç defa gitmiştim beni s**klemediler bile. Herkes kendi arkadaşlarıyla gelmişti bende tek başıma kalakaldım
Bende öyleydim ama bölümümden ötürü saygınlık kazandım
Hemşireliğe saygı duyarlar mı
Duyarlar galiba ben tıp okuyom
Belli doctor yazmışsın adına
Aahahahaa doğru
🤣😂
Bölğm ne
Hemşirelik
Bence merhaba de girişken ol az
Belki karşıdaki rahatsız olucak o yüzden de adım atmaktan korkuyorum
Yok be kaçımcı sınıfsın hem niye rahatsız olsunlar
2 ye geçicem
Ne bileyim belki karşı cinsler beni beğenmez ve arkadaş olmak ible istemez
Özgüvenli olmaz hahahahhas boy kaç
Ney
Özgüvenliyim bence ama işte karşı cinslere karşı çekingenim
Boy kilon iyiyse diksiyonun da iyiyse neden çekiniyosun😂
Kilom iyi değilki diğerleri iyi ama işte ne bileyim erkekler açık kızları daha çok tercih ediyorlar
Kaçsın peki ya
Senin yaş kaç
22 senin
20bende
Nerelisin
Gizliden çıkayım mı istersen,
Çık
Afyonluuyuö
Ee Nerelisin
Hmm
Afyon senn
Malatya bende uzakmış
Çıktım gizliden
Uyarsa yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, üniversite yılları yepyeni başlangıçlar için harika bir dönemdir. 😊 Öncelikle kendini böyle hissetmen çok doğal, yalnız değilsin. Yeni ortamlar kurmak için ilk adımı sen atabilirsin. Mesela, ilgi alanlarına uygun kulüplere katılmayı dene veya dersler dışında düzenlenen etkinliklere git. 🎨📚
Gülümsemeyi unutma ve küçük sohbetler başlatmaktan çekinme. Mesela ders çıkışında bir arkadaşına "Bu konu çok ilginçti değil mi?" diye sorabilirsin. Kendin ol, samimiyetinle parlayacaksın. ✨ Unutma, her başlangıç biraz cesaret ister ve sen çok güçlüsün. Bu yolculukta kendini keşfetmeye devam et! 🌟