Erkekler cidden ne istiyorsunuz, ilgiyi sevip gece hayatı olmayan kızı neden tercih etmiyorsunuz?

şu an görev yapmasam da öğretmenim, ailem temiz efendi, annem babam namazında niyazında, benimle arkadaş gibiler, katı bir ailem yok tam tersi hoşgörülü, çocuklarına güvenen destekleyici bir ailem var, genelde evde zaman geçirmeyi severim, kurabiye pasta yaparım, kendime bakım yaparım, hiç o erkekle bu erkekle gezen, gece hayatı olan clublara giden biri değilim, karakterime ters, babam beni tek başıma bir tabur orduya gönderir, gönderdiği gibi de alır, o kadar güvenir, peki neden tercih edilme noktasında sıkıntılar yaşıyorum, en son biten ilişkimde çocuk bencil ve toksiksin deyip ayrılmıştı, sürekli yazıp konuşulmaz başka işin yok mu diyordu bana, oysaki tek isteğim ilgiydi, fazla önemsenmekti ve bence şu zamanın şartlarına göre de bunu çok hak eden bir kızdım, niye böyle oluyor anlamadım, siz tam olarak ne arıyorsunuz

Erkekler cidden ne istiyorsunuz, ilgiyi sevip gece hayatı olmayan kızı neden tercih etmiyorsunuz?