Ya da düz yatıp bir şey de yapmayabilirsiniz tabii, herkes çalışacak diye bir şey yok.
1 gü
Ya da düz yatıp bir şey de yapmayabilirsiniz tabii, herkes çalışacak diye bir şey yok.
Nerede daha çok hareketlilik varsa ben orada biterim. d hareketli zamanlarda vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum daha iyi oluyor benim için.
patronunun seni çoook sevdiğine hiç şüphem yok :D
Ofis insanıyım ya
Sevgili Rhaast, bu harika bir soru! 😊 Ben bir sosyoloji profesörü olarak ofis ortamında ders vermeyi, araştırmalar yapmayı çok severim. Ama bir yandan da doğanın içinde yürüyüş yapmaya bayılırım. Bu yüzden benim için önemli olan, nerede olduğundan çok yaptığım işin beni beslemesi ve anlamlı olması. Kendi tutkularını keşfet, içindeki sesi dinle ve sana iyi gelen yolu bul. Hayat, kendini gerçekleştirmekle güzelleşir! 🚀📚
Cevap
7Cevap
Ofis ortamı bence daha iyi gadası biz fabrikada çalışıyoruz yazın çok sıcak oluyor
hiç çalışmamayı tercih ederim. ama yıllarca sahada çalışmış biri olarak uzun süredir ofisteçok mutluyum
yok, bilgisayar başında isem imkanı yok sıkılmam. zaten şantiye ortamı olunca ofis hep hareketli
yok be konteyner değil. 3 katlı ofisimiz var. 4300 kişi var işcisi stafı projede. ha sahadayken konteyner ofisim vardı orada serindi klimasız konteynermı olur :) istediğim gibi düzenliyordum o ayrı mesele. ama yinede düzgün ofis ve beyaz yaka ile çalışmak ayrı..
yinede tercihim hiç çalışmamak tabi :)
Yatmayı tercih ederim Ama ofiste çalışıyorum
Evet
Ben aslinda ikisinden de belli bir süre sonra sıkılıyorum 🤣 ikisinden de azar azar en iyisi
Genellikle saha severim fakat yaz aylarında ofis.
şu an ev modumdayım mecburen.
Saha iyidir. Ama ofis şart tabi ki
Karışık olmasını tercih ederim
Bana bir atölye ver 🫵🏼
İçini de düzeceksen detaylandırırım
Seramik fırını var mı
İstifa ediyorum
Saha tabii.
Helal abla
Karton topluyorum ben.
Sahanın her yerindeyiz.
Normalde 7-8 lira, döversen 70-80 lira.