Bir tekniği falan yok mu bir sürü video izledim ama sürekli tel kopuyor yavaş yapmaya çalışıyorum bu sefer de akort olmuyor evde öğreniyorum uzun zamandır evden çalıştığım için akortsuz çalamıyorum
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Knk uygulamalari var onu indereceksin yotube den öğrenebilirsin
İndirdim video da izledim sürekli mi teli kopuyor ama az daha zorlarsam diğerleri de kopucak
Telefonuna akord programı indirerek
İndirdim zaten
O zaten sana gösterecek ona göre ayar yapacaksın hepsi bu
Sorun orada iste onun gosterdigi gibi yapsam da mi teli illa ki kopuyo arada diğerleri de kopuyo
Bence sen oktavları bilmiyorsun ondan dolayı da koparıyorsun. Mesela en alt teli mi 3 yapacakkken mi 4 yapıp koparıyorsun
Ben daha yeni ogrenmeye basladım evde çalışmam icin akort yapmam lazım akort yapamadıgım icin bisey de çalışamıyorum döngüye girdi
yok mu ders aldığın hoca falan ona yaptır
Yok evde öğrenmeye calısıyorum
Ben yapıvereyim o zaman.
Keske
Keşke de kimbilir hangi şehirdensin
Bursadayım
Bursanın ufak tefek taşları
Bursanın ufak tefek taşları
Keman çalar bu hatunun parmaklarıııı
Nota basar bu hatunun parmaklarıııı
Calabilse keske kdkskdkskd
Telleri koparmasa virtüöz olacak da teller adi xddğlkdhkdlşe
Öyle öyle kdkdkdkdks
Nereden çıktı bu keman sevdası merak ettim
Küçükken dinlemeyi seviyodum o zaman başlayıp ilerledim araya okul girince kaldı öyle
Ne okuyorsun?
Mezuna kalmıstım yeni girdim sınava
24 değilim bu arada zamanında salladım oyle kaldı
Anladım. Eee sınav nasıl geçti peki?
İdare eder diyelim
Hasi bakalım Antalya'yı kazanırsan akord ayarların benden.
Hic sanmam burası zor tutar kdksxjsknx
Hayırlısı diyelim.
Diyelim bakim
Dedik.
Başlangıç kemanı gibi dandik bişi mi aldın
Hayır bilir kişilere danışarak aldım ama kendim yapamadım sanırım teli değiştirmeye gittiğimde rahatlıkla akortunu ayarladılar uzun süre de gitti bozuldu şimdi yapamıyorum
Şundan dolayı dedim ucuz bişi alınca o mandalları ve oturtma yerleri de dandik plastik oluyor o yüzden akor etmek zor oluyor ama bilirkişiler kolay akorunu yaptılarsa sen alışmadığın içindir maalesef telli çalgıların ilk etapta zor oluyor. Keman denemedim ama udun akoru çift tel olduğu için saatlerimi alıyordu
Kursa gitmeden evde olmayacak gibi ya
Tatlm uygulamasi var indir
İndirdim yine beceremedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili bl4cks4bb4th, keman akort etme sürecinde yaşadığın zorluğu çok iyi anlıyorum. 🎻 Başlarda tel kopması veya akort edememe çok normal, sakın yılma! Akort mandallarını çok yavaş ve küçük hareketlerle çevirerek dene. Özellikle ince ayar mandallarını kullanmak, telleri kırmadan daha hassas bir akort yapmana yardımcı olur. Küçük bir dijital akort cihazı ya da telefon uygulaması da sana çok destek olacaktır. 🎶 Unutma, sabır ve istikrar, her yeteneği geliştirmenin anahtarıdır! Başarılar dilerim! ✨