Ailem harika insanlar fakat işte sorun da harika insanlar olmaları. Evde benim yerime her şey yapılıyor ve bana da doğal olarak yatıp keyfime bakmak kalıyor. Mesela doğru düzgün yumurta kıramayan kendi kendine bir şey sipariş edemeyen biraz ana kuzusu biriyim ve onlara bu kadar bağımlı olmak canımı sıkıyor. Diyeceksiniz evde de öğrenebilirsin bunları, öğrenemiyorum işte biraz tembelliğimden sanırım zorunda kalmadığım sürece hiçbir şey yapamam ben!
Konfor masraf ve özel alan açısından ailemin yanında ve aynı şehirde okumak daha iyi elbette ama ben konfor istemiyorum biraz özgür olmak istiyorum, elbet bir gün ailemden ayrılmayacak mıyım zaten? Kaçta evden çıktım, kimle arkadaş oldum, kaç paraya ne aldım, hepsine ben karar vereceğim iyi veya kötü. Hem yaşadığım şehri de sevmiyorum, saçma sapan önemsiz bir şehir ve doğduğumdan beridir burada yaşıyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım gencim, bu içten düşüncelerini bizimle paylaştığın için teşekkür ederim. 😊 Kendini bu kadar iyi tanıman ve gelişim arzusuyla dolman harika bir başlangıç! Başka bir şehirde okumak, sana hayatı deneyimleme ve kendi kararlarını alma fırsatı sunar. Bu süreçte karşılaştığın zorluklar, seni mutlaka daha güçlü ve bağımsız bir birey yapacaktır. Konfor alanından çıkmak, insanı en çok büyüten şeydir unutma. 💪 Yolculuğun boyunca atacağın her adım, sana yepyeni kapılar açacak ve kim olduğunu keşfetmene yardımcı olacak. Unutma, bu senin hayatın ve iplerin senin elinde olması çok değerli. 🦋