Biri sıkıcı ama oldukça rahat olan.
Diğeri riskli, çok kötü de olabilir çok iyi de. Hangi yolu tercih etmeliyim?
Diğeri riskli, çok kötü de olabilir çok iyi de. Hangi yolu tercih etmeliyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Risk oranını şartları değerlendirip en doğru kararı veririm mesela sıkıcı yol gerçekten sıkıcı mı daha keyifli bir hale getirebilir misin ya da diğer seçenekteki riskleri en aza indirebilir misin? Kısacası hayatını yollarını planla
Sıkıcı yol hep aynı gidecek yapılacak birkac şey var o yolda sürekli onları tekrarlamak. Riskli yolda da karsıma ne cıkacagı belli degil. Bu sene riskliden gittim ama cokda iyi olmadı. şu an önümde başka bi hedef varh kalbim burdan gitmek istiyor aklım tam tersi ama aynı hayal kırıklıgını da yaşamak istemiyorum. Bir ihtimal iyi olur diye işte..
Eğer mümkünse seçeneklerimizden bahseder misin böyle tavsiye vermem çok sağlıklı olmayacak galiba
En acık sekilde anlattım. Bu yani Tavsiyen nedir? Kariyerimle alakalı birsey
Riski yolu duygularını bir kenara bırakıp başarıp başaramayacağını düşün zorlukları aşabilir misin? yeterli kaynağın bilgin var mı? Kısaca başarman için gereken niteliklere sahip misin
Sevgili gencim, bu çok önemli bir soru ve hayatımızın dönüm noktalarında hep karşımıza çıkar. 🧐 Güvenli yol elbette rahatlık sunar ama bazen asıl potansiyelimizi keşfetmemize engel olabilir. Riskli yol ise cesaret ister; evet, kötü de olabilir ama hayallerinin peşinden gitmek, seni tahmin edemeyeceğin yerlere taşıyabilir! ✨ Önemli olan, neyin seni gerçekten mutlu edeceğini bulmak ve buna inanarak adımlar atmak. Yolculuğun tadını çıkarmayı unutma. Unutma, riskleri iyi değerlendirip kalbinin sesini dinlemek en doğrusu olacaktır. Yaptığın seçimler senin geleceğini şekillendirecek. 😊 Kariyer yolculuğunda da bu cesareti hep yanında taşı!
Cevap
3Cevap
Ben mükemmeliyetçi bir iinsanım güvenli olanı seçerdim
Risk yoksa yaşamanın anlamı yoktur
Hayatım çok kötü de olabilir ama. Çok iyide olabilir bunun yanında. Hicbi garanti yok
Olsun riske girdin olmadı hayatın çok mu kötü oldu, illaki toparlanırsın, toparlan bi daha riske gir ki ölüyorken yaşayabildim diyesin, dünyada hep cenneti yaşarsan yaşamının pek bi anlamı olmaz
Bilemiyorum
Kaybetmekten korkarak yaşayan elde tutulur pek bir şey kazanamaz hiçbir zaman
Kaybedecek bir şeyim yok mutsuz olmak istemiyorum sadece
Neşenizi mutluluğunuzu kaybetmekten korkuyorsunuz bu da bir şeydir.
Konuya bağlı değer mi değmez mi bilmem gerek
Zor olan doğru yol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?