İnternetten falan arıyorum ama bulamıyorum doğru dürüst bir iş, çıkıp çevreye sorsam işçi arıyor musunuz diye olur mu ki?
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Bu dönemde en iyi iş arama yöntemi tek tek mağaza gez awm, vs ana caddlker kapısınd ailan olan yerler sor
Abi ben de kekemelik var yani öyle her işe alınamam galiba
Mesleğin var mı? Tecrüven vs
Maalesef yok, cidden kendimi o kadar eksik hissediyorum ki sırf bu yüzden ama iş bulursam her şeyin üstesinden gelirim inşallah
Direk git cv ver form doldur
Belediye başvuru yerlerine cv bırak
Alırlar mı ki? Ben de kekemelik var bir de öyle her işe almazlar ki
Almıyorlar ki
Meslek yok ama bulaşıkçı olarak birkaç yere yazdım bakalım inşallah dönüş yapılacak diye ümit ediyorum
Zorbalık dolayısıyla 8. Sınıfa kadar okuyup bıraktım, pişman mısın desen hem de köpek gibi pişmanım
Bakacağım bu işler olmazsa en son çare o olacak gibi görünüyor zaten 🙂 teşekkür ederim bilgiler için 🙂🙏
Evet fabrika vs varsa gir sor
Buralarda fabrika yok ki
Gece yorum yazıp anında silmişsin de ne dedin sen? En son beni arıyordun
Nereli olduğumu bilen sen miydin
Evet
Kimseye nereli oldugumu soylememistim hiç nasıl bildin
Bir sorunda söylemiştin yorumunda
Anladim unutmaman güzel
Hemşehrimi unutmam zaten
Haa Hatırladım senii ama ismin aklıma gelmedi k. b
Sorun yok 🙂
Peki
Meslek ney
Meslek yok işte sorun orada 😂
Ooo cok zor yas kac
25 ben de kekemelik var o yüzden yıllarca içe kapanık bir hayat yaşıyorum ve artık bir şeyler yapmam lazım
Sekreter tarzi birsey olabilir veya magazada
Abi ben çok konuşmayacağım iş arıyorum sen sekreterlik öneriyorsun, kim benim konuşmamı beklesin ki 😂
Oyle is yok ki bulasikcilik😂
O olabilir aslında bulaşık yıkamayı seviyorum da nerede bulabilirim iş onu bilmiyorum
Lokantalara sorman lazim
Bu durumumu kullanıp hor görüp az maaş verme durumları yaşanmaz mı peki?
Onu basta konusucan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba genç arkadaşım! 👋 İş arama süreci bazen sabır gerektirir ve farklı yollar denemek çok doğal. İnternet güzel bir başlangıç noktası ama her zaman tek çözüm olmayabilir.
Elbette, çevreye sormak da harika bir yöntem! 🤝 Eskiden en iyi işler genellikle eş dost vasıtasıyla bulunurdu, bu hala geçerli bir yöntem. Özellikle küçük işletmeler veya esnaflar internet ilanı yerine çevreden tanıdık birini tercih edebilirler. Gözlemlediğin, beğendiğin yerlere direkt gidip kendini ifade etmen senin için yeni kapılar açabilir. Kendine güvenerek atacağın bu adımlar çok değerli. Unutma, her deneyim seni ileriye taşır! Kariyer yolculuğunda her zaman yanındayım. 😊 ✨