Akademik kaygılar yüzünden kafayı yemiş haldeyim. En sonunda bi OnlyFans hesabı açıp paraya para demek istiyorum
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Akademik kaygılar yüzünden kafayı yemiş haldeyim. En sonunda bi OnlyFans hesabı açıp paraya para demek istiyorum
Önce kendine şunu sor ben kimim neyim ne olmak istiyorum nerede olmak istiyorum kendime saygım var mı kendimi seviyor muyum önemsiyor muyum Özbenliğimi mi öz saygım mı onur gurur şeref gibi şeyler mi yoksa bunların hiçbirinin anlamı yok sadece para mı bunları cevabını verdikten sonra istediğin şeyi yap
Sorun o değil ne zaman kendimi bir mesleğe yakın hissetmez hep yazma dediler işsiz kalırsın şevkimi kırdılar insanlara bakarsam türkiyede her halükarda işsiz kalıyorum
Kendini kendi zekanı dinle herkes konuşur zor anında yanında olmaz
Canım benim, akademik kaygıların seni bu kadar zorlaması çok doğal bir durum. 😔 Kendini tükenmiş hissettiğinde bazen böyle uç fikirler aklına gelebilir. Ama önemli olan bu duyguların altında yatan asıl nedenleri bulup, doğru adımları atmak. Unutma ki her zorluğun üstesinden gelinebilir. Gel, bu kaygılarını beraber konuşalım, emin ol yalnız değilsin. ✨ Kendine ve potansiyeline güvenmelisin. Gelecek kariyer yolculuğunda sana hep destek olacağım! 💪
Cevap
11Cevap
kendi tercihindir,
Onlyf fans te olabilir hemde cok para kazanırsın ama üniversite okumus kültürlü hayati temiz olan birinin bu sebebten hayati neden kirlensin ki
Benimde universitem yeni bitti bostayim ama 2 gun sonra şehir dışına çalışmaya gidecem sende helal yoldan kazanabilirsin knk
İşe başvurdum asgari ücretin yarısı kadar veriyolar o kadar ingilizce okudum yanına bi de fransızca ekledim tecrübesizim diye böyle insan yemek mantıklı mı ya
Mantıklı değil tabi knk bende cografya okudum meslektaş sayiliriz bende öğretmen olamayacam ki ozele gitsem senin dediğin parayi veriyorlar bende muglaya calismaya gidiyorum ahahahah bakalim sonumuz hayir olur inşallah 4 yıl okuduk daha 21 yasindayim karamsar düşünmüyorum ben illam biseyler oluruz
Mimarlık okudum okurken o kadar zorlamdım ki o kadar emek verdim ki günlerce uğraştığım projeyi hocanın iki üç saniye de fırlatıp kırdığını hatırlıyorum bunca mobinge rağmen okudum bitirdim sonuç işsiz kaldım
Onlyfans açanların hepsi tutuklandı ve tüm resmi kayıtlı mal varlıklarına el konuldu, senin haberin yok mu?
Bende ciddi demiyorum zaten
Sibel Kekilli de kredi kartı borçları yüzünden başlamış. Bahane bol nasılsa
O kim tanımıyorum ama haklıymış
Gurbetçi p. rno yıldızımız. Çok çektirmişliği var bir nesle
İş hayatında öyle ya da böyle bizleri güzel düdüklüüyorlar hiç değilse aldığın paraya değer senin dediğin gibi
Bende bu tarz bir şey istiyorum artık normal çalışmaktan falan çok yoruldum. Eğer sana yardımcı olacak birini istersen birlikte yapabiliriz kameralar teknoloji vs aram iyidir
Ne ahagahhaha
Valla yoruldum parayı bulup direk yurt dışı yaparım yaşanmaz artık. Sen ne kadar ciddisin bilmiyorum ama olurda yapmak istersen benide dahil et
kiz millet napsin senin vucudunu o is unluysen tutuyor
Şaka yapıyorum zaten kendimi o kadar düşürücek değilim
he hahdhewhbdhw onlyfans acmak istiyom diyince ciddi sandim
Sahibe olarak aç hem sana bir şey olmaz hem insanları kullanıp paralarını yersin
Sağını solunu göstermeye gerekte yok
mantıklı ilerlemeyi düşünürsen bi soruna bakar
Bu konuda ciddi misin?
Hayır tabiki ajahhahahah
Mükemmel kariyer planı
Bazen benim de aklıma geliyor
Akademik kaygıyla onlyfans ne alaka 😂😂
Z planı iyiymiş jçjc
Dünya kadar malın olacağına fındık kadar şeyin olsun dememişler boşuna
Haklısın
Oda bir nevi akedemik yürüyüş 🤣
Çok mantıklı