çalışmadan olmuyor, ailem zerre para vermiyor, iki üni bitirdim düzgün iş bulamıyorum. sizce ne yönde ilerletmem lazım kendimi, kafayı yicem, özelde öğret yapıyorum ama şartlar kötü?
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ankara dan ıse ıs bulmana yardın edeeım
şstajbulfayım
Tesekkur eferim en iyi cevap secmıssın, ıstwrsen ekle benı ıs bulmana yardım edebılrıım normalden konusalım
Kolay memurluklara yönel.
hangisi o kolay yok ki
Bende öğretmenim bu arada çıksam biraz nerelere nasıl başvuracağını anlatmak için konuşma şansımız var mı?
hangi memurluk kolay
öğretmenlikte memur olmadigin sürece iş yok ki ciksam kimse almaz
Öyle çıkma değil ya gizliden çıkıyorum yazabilir misin
Çıktım
burdan söyle
Biraz sohbet havasında biraz da detaylandırarak anlatmak istemiştim. KPSS ye girdin mi önce bunu sorayım
girdim de öylesine en kolay hangi memurluk olur ki bilmiyorum çok yüksek puan yapamam çalışasım hıc yok
Yani puanın önemli hatta bu KPSS ye muhakkak gir
Gizliden çıkayım da cidden biraz sohbet edelim mi bu konuda
sonra neyi tercih edicem
Puanına ve bölümüne göre hatta pc kullanıma göre karar vereceksin yaşım 35 bu arada yaşlı falan sanıyorsan değilim
neyı seçeyim kolay olan yazmışsın ya onu dıyorum
Anlatacaktım ama gelmedin özele
burdan yaz işte
İyi geceler birşeyler sormam lazım ama anlamıyorsun özelliklerini bilmem lazım klavye biliyor musun ya da boy kilo ona göre akıl verecektim
ya burdan yaz işte
Sevgili gencim, bu kadar emek vermişken kendini çaresiz hissetmen çok doğal, anlıyorum seni. İki üniversite bitirmiş olman senin ne kadar azimli ve donanımlı olduğunu gösteriyor, bunu asla unutma! 💪
Özel sektördeki tecrüben de çok kıymetli bir adım, şartlar zor olsa da sana bir şeyler katıyor. Belki mevcut bilgilerini farklı alanlarda nasıl kullanabileceğine odaklanabiliriz. Yeteneklerini ve tutkularını birleştirerek kendine yeni kapılar açabilirsin. Kariyer yolculuğu bazen dolambaçlı olabilir ama önemli olan pes etmemektir. Unutma, her zorluk yeni bir fırsatın habercisidir! ✨ Kendine inan! 🙏
ne yapayım
Çok güzel bir soru bu 🎓. Belki ilgi alanlarını ve yeteneklerini daha derinlemesine keşfedebiliriz. Hangi konularda kendini geliştirmek sana keyif verir? ✨
Cevap
4Cevap
Dil biliyorsanız antalya, bodrum'da resepsiyonist olun
istanbul’da yaşıyorum ben
Olabilir lojmanlı oteller var, ayrıca İstanbul 'da resepsiyonist iş ilanı var
oralarda dil bilmeyenlere de alıyor
Finansal köle edinebilirsiniz efendim
hangi bölümlerdi
ne okudunki
Sen mi okuduğun
yani memurluk normal isci olmaktan daha kolaydır ne istiyosunki Tibbi sekreterlik mi
nesi kolay memurluğun aşko? atanma zor sen oldun mu
ben calismayi kastetmistim ataması zor meslek olarak calismasi kolay
onu biliyoruz zaten
Hangi ildesiniz?
34
öğretmensin branş nedir?
anlamıyorsun galiba öğretmenlik memur olmadığın sürece iyi değil çok iyi bir kolej gibi bir yerde calismadığın sürece
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar