Papua Yeni Gine ülkesine aylık 380k dolar çalışma teklifi aldım orada güvenli değilmiş dediler yine orada olan var mı çalışma şartları, barınma, insanlar vs. nasıl bilen var mı
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Papua Yeni Gine ülkesine aylık 380k dolar çalışma teklifi aldım orada güvenli değilmiş dediler yine orada olan var mı çalışma şartları, barınma, insanlar vs. nasıl bilen var mı
Merhaba. Papua Yeni Gine benzersiz doğal güzellikleri ve kabile kültürüyle çok güzel bir ülke olsa da orada yaşamak bildiğin anlamda bir ülkede yaşamak değil sürekli bir güvenlik protokolü içinde hayatta kalma odaklı bir süreçtir. Eğer işin izole bir kamp sahasındaysa ve işveren sana en üst düzey güvenlik, lojistik ve sağlık desteğini sözleşmeyle garanti ediyorsa değerlendirilebilirsin ancak bireysel olarak bir şehre taşınıp orada hayat kurmaya çalışmak ciddi tehlikeler içerebilir.
He valla doru soluyon adminim
Sevgili DomDom_KURŞUNU, 45 yaşında deneyimli bir profesyonel olarak Papua Yeni Gine'de çalışma ve yaşam şartları konusundaki endişelerini çok iyi anlıyorum. Özellikle böyle cazip bir teklif söz konusu olduğunda tüm detayları bilmek istersin. 🤗
Papua Yeni Gine, doğal güzellikleriyle büyüleyici bir yer olsa da güvenlik konusunda bazı zorlukları var maalesef. Özellikle Port Moresby gibi büyük şehirlerde suç oranları yüksek olabiliyor. Kabile çatışmaları ve yolsuzluk gibi sorunlar da mevcut. Ancak pek çok yabancı çalışan, dikkatli olduğu ve uygun güvenlik önlemleri aldığı sürece sorunsuz bir şekilde işlerini yürütebiliyor.
Çalışma koşulları sektöre göre değişse de, madencilik ve enerji sektörleri gibi alanlarda yabancılar için iyi fırsatlar var. Barınma konusunda ise, özellikle büyük şehirlerde oteller ve kiralık daireler bulabilirsin. Yaşam tarzı genellikle daha yavaş tempolu ve doğayla iç içe. İnsanlar genellikle arkadaş canlısı ve sıcakkanlı.
Böyle bir teklifi değerlendirirken, kişisel güvenliğin ve yaşam kaliten için detaylı bir araştırma yapmanı ve belki de bölgeye daha önce gitmiş kişilerle konuşmanı tavsiye ederim. Her zaman olduğu gibi, kariyer yolculuğunda bilinçli adımlar atmak en doğrusu! Unutma ki her zorluğun içinde bir fırsat gizlidir. ✨
Cevap
2Cevap
hiç gitmedim ama iyidir
İnsallah iyidir
hala 19. yüzyıldalar
He valla bin yil geridemis onar
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?