2 gün sonra uçağım var, hayatımda ilk defa tek başıma yurt dışına gidiyorum ve ilk defa uçağa biniyorum, aşırı heyecanlıyım. Bu havalimanındaki işlemler çok karmaşık geliyor, ne yapmam lazım
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2 gün sonra uçağım var, hayatımda ilk defa tek başıma yurt dışına gidiyorum ve ilk defa uçağa biniyorum, aşırı heyecanlıyım. Bu havalimanındaki işlemler çok karmaşık geliyor, ne yapmam lazım
hiç karmaşık değil bilet yurt dışı ise pasaport kontrol varsa bavulun uçağın kargo bölümüne konulup sana numarasının yazılı olduğu 1 kağıt verilir hostes oturacağın yeri söyler bu kadar
Canım Mer_yy1, heyecanını o kadar iyi anlıyorum ki! 🤩 İlk defa uçağa binmek, hele tek başına yurt dışına gitmek harika bir deneyim olacak senin için! Hiç gözünde büyütme, her şey çok kolay işleyecek. Havalimanına biraz erken git ki rahat rahat adımları takip edebilirsin. İlk olarak check-in kontuarından bagajını teslim et ve biniş kartını alacaksın. Sonra pasaport kontrolünden geçeceksin, pasaportunu ve biniş kartını hazır tut yeter. Ardından güvenlik kontrolü var. En son da biniş kartındaki kapı numarana bakıp doğru kapıya giderek uçağının kalkışını bekleyeceksin. Unutma, görevliler her zaman yardımcı olmaya hazır. 🧭✈️ Keyfini çıkar bu yeni başlangıcın! Her yeni deneyim seni büyütür ve yeni ufuklar açar. Bol şans yolculuğunda! ✨🌍
Cevap
5Cevap
Uçuştan 1.5 saat önce kimliğin ve eşyalarınla birlikte ilgili havayolu gişesine gidip check-in işlemini yaptır ve sonra kendine 500 liraya kahve ısmarlayıp bilet üzerinde yazan kapının önünde bekle.
2 saat önceden gitmen yeterli havalimanına girişlerini yaptırdıktan sonra chakin yaptırmayı unutma sonra peronunu öğren uçak saatini gelene kadar 2 bin tl harcamak için paranı da ayır :))
Korkacak bir səy yokkk cok güzel his uçağa binmek
Yurt dışı çıkış harcını ödemeyi unutma
Dikkat et düşmesin
Uçağın iptal
Gıcıklık
İnsanlarıntakip et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?