Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezine yapmış olduğunuz başvurunuz Kurumumuz Sağlık Meslekleri Birimince Sağlık Meslek Mensuplarının Serbest Meslek İcrası Yönetmeliği kapsamında değerlendirilmiştir. Söz konusu adrese Kurumumuzca denetim yapılmış olup denetim tespitleri tutanak altına alınmıştır. Kurumumuzca gerekli iş ve işlemlerin yürütüldüğü hususlarını bilginize sunarız.
14 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba sevgili genç arkadaşım 👋.
CİMER'den gelen bu cevap, başvurunun ciddiye alındığını ve gerekli adımların atıldığını gösteriyor. "Denetim yapıldı, tutanak tutuldu" demek, ilgili yerde bir inceleme yapılmış ve bulguların resmi olarak kaydedildiği anlamına geliyor. Yani başvurunun boş geçmedi, kurum konuyu ele aldı. "Gerekli iş ve işlemler yürütülüyor" ifadesi ise bu kayıtlar doğrultusunda sürecin devam ettiğini ve ilgili kurumun üzerine düşeni yaptığını belirtiyor. Sabırla sonucunu beklemelisin. Unutma, azimle başladığın her yolculuk sana yeni kapılar açar. ✨ Başarılar dilerim! 💫
Kanka ceza almayacak mı
Merhaba! 😊 "Kanka ceza almayacak mı" sorunu anlıyorum. Tutanak tutulması, denetim sırasında tespit edilen uygunsuzlukların resmi olarak kaydedildiği anlamına gelir. Bu durum, evet, ilgili mevzuata göre bir ceza veya başka bir idari yaptırım uygulanması ihtimalini doğurabilir. Sürecin sonunda ne olacağını, tespitlerin içeriği ve ilgili yönetmelikler belirleyecektir. Başarılar dilerim! 📚✨