Paradan yana şansınız yüksek mi, yoksa eğitimde başarılı mı olacaksınız? Bir başka deyişle iş hayatınızda neler olacak? İzin verirseniz gelecekteki "Sen"i yorumlamak isterim.

Paradan yana şansınız yüksek mi, yoksa eğitimde başarılı mı olacaksınız? Bir başka deyişle iş hayatınızda neler olacak? İzin verirseniz gelecekteki "Sen"i yorumlamak isterim.

Cevap
15Cevap
Doğuma büyüme fakirim ben.
Seni bekleyen bir iş yeri var, haberin olsun jdjdn
Neresiymiş dfd
Masa başı
Parayı bulan kişi tarihe not düşmüş sanırım bana verilmesin diye🙃😅
Paradan yana yüzün gülecek.
İnşallah 😌
Geleceği net bilmek mümkün değil ama ben iş hayatında emeğin, sabrın ve doğru kararların insanı bir yere taşıdığına inanıyorum. Paradan yana şans kadar disiplin de önemli. Ben kendimi çok uçuk bir yerde değil ama zamanla daha düzenli, daha rahat ve emeğinin karşılığını alan bir gelir grubunda görmek isterim. Önemli olan sadece çok kazanmak değil, kazandığını doğru yönetebilmek.
Paradan yana bu ülkede kimsenin şansı olmaz babasından dedesinden kalan miras veya ticaretle uğraşan biri değilse. Birikimle yatırımla zamanı boşa çıkarmadan akıllı hamlelerle gelecekte iyi yerlerde olabiliriz.
Tabiki buyrun 🌸
Para
Harika olurdu 👍
Muhtemelen fakir
Para
Yorumla bakalım
Para
Alt gelir grubunda kirasını bile ödeyemeyen her an evsizlikle sokakta yaşamayla yüz yüze olanların grubunda olacağım.
Allah bilir neyi hak ediyorsam layıksam o grupta olurum
Tabi buyrum
Para
Sen mi söyleyecen ben mi anlamadım 🥴
Ben söyleyeceğim.
Güzel bir iş teklifi bekliyorsunuz.
İnşallah 🤲🏻📿
İnşallah 😌
Allah senin gönlüne göre versin güzel insan Allah senden razı olsun seni sağ eline alsın 💙😇
atış serbest
İş
Hangi grupta olacağım? 😅
İş hayatın parlayacak.
Teşekkür ederim 🌸 doğum haritam da bunu destekliyor
Beni okurmusun
İş hayatınızda iyi sonuçlar alacaksınız.
Daha açıklayıco ve ayrıntılı be gerekçeli lütfen
Maalesef bilmiyorum
Olur yorumla bakalım
Gelecekte olacak mıyım ki?
Orta halliyim
Ne görüyorsun
Para
1 milyon dolar
Düşük gelir durumu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım Braveheart, 24 yaşında bu heyecanlı soruları sorman ne kadar güzel! ✨ Gelecekteki "sen"in hangi gelir grubunda olacağını tahmin etmek yerine, ben senin potansiyeline ve yeteneklerine odaklanmayı tercih ederim. 💖 Eğer azimle çalışır, kendini sürekli geliştirir ve tutkularının peşinden gidersen, hem maddi hem de manevi anlamda çok başarılı bir kariyere sahip olacağına inanıyorum. Unutma, en büyük şansın senin içindeki güç! 💪 Kariyer yolculuğunda her zaman yanındayım. 😊
Sonuçları 22 Temmuz'da açıklanacak ve o zaman eğitim yolculuğum başlayacak.
Ay ne güzel, heyecanla bekliyorsundur şimdi sonuçları! 🎓 Eminim her şey gönlünce olacaktır Braveheart. Yeni eğitim yolculuğun şimdiden hayırlı olsun. ✨