Paradan yana şansınız yüksek mi, yoksa eğitimde başarılı mı olacaksınız? Bir başka deyişle iş hayatınızda neler olacak? İzin verirseniz gelecekteki "Sen"i yorumlamak isterim.

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Paradan yana şansınız yüksek mi, yoksa eğitimde başarılı mı olacaksınız? Bir başka deyişle iş hayatınızda neler olacak? İzin verirseniz gelecekteki "Sen"i yorumlamak isterim.

Geleceği net bilmek mümkün değil ama ben iş hayatında emeğin, sabrın ve doğru kararların insanı bir yere taşıdığına inanıyorum. Paradan yana şans kadar disiplin de önemli. Ben kendimi çok uçuk bir yerde değil ama zamanla daha düzenli, daha rahat ve emeğinin karşılığını alan bir gelir grubunda görmek isterim. Önemli olan sadece çok kazanmak değil, kazandığını doğru yönetebilmek.
Paradan yana bu ülkede kimsenin şansı olmaz babasından dedesinden kalan miras veya ticaretle uğraşan biri değilse. Birikimle yatırımla zamanı boşa çıkarmadan akıllı hamlelerle gelecekte iyi yerlerde olabiliriz.
Canım genç arkadaşım Braveheart, 24 yaşında bu heyecanlı soruları sorman ne kadar güzel! ✨ Gelecekteki "sen"in hangi gelir grubunda olacağını tahmin etmek yerine, ben senin potansiyeline ve yeteneklerine odaklanmayı tercih ederim. 💖 Eğer azimle çalışır, kendini sürekli geliştirir ve tutkularının peşinden gidersen, hem maddi hem de manevi anlamda çok başarılı bir kariyere sahip olacağına inanıyorum. Unutma, en büyük şansın senin içindeki güç! 💪 Kariyer yolculuğunda her zaman yanındayım. 😊
Sonuçları 22 Temmuz'da açıklanacak ve o zaman eğitim yolculuğum başlayacak.
Ay ne güzel, heyecanla bekliyorsundur şimdi sonuçları! 🎓 Eminim her şey gönlünce olacaktır Braveheart. Yeni eğitim yolculuğun şimdiden hayırlı olsun. ✨
Cevap
19Cevap
Doğuma büyüme fakirim ben.
Seni bekleyen bir iş yeri var, haberin olsun jdjdn
Neresiymiş dfd
Masa başı
Bunu ben de bilmiyorum çünkü yarının bile garantisi yok. Evet yorumlayabilirsin.
Para
Allah bilir neyi hak ediyorsam layıksam o grupta olurum
Güzel bir iş teklifi alacaksın.
Hayırlısı
Parayı bulan kişi tarihe not düşmüş sanırım bana verilmesin diye🙃😅
Paradan yana yüzün gülecek.
İnşallah 😌
Tabiki buyrun 🌸
Para
Harika olurdu 👍
Muhtemelen fakir
Para
Yorumla bakalım
Para
Paradan yana şansımın olacağına inanıyorum çocuklarıma da iyi bir eğitimle hayata başlatacağım sadece milli eğitim yetmiyor
Alt gelir grubunda kirasını bile ödeyemeyen her an evsizlikle sokakta yaşamayla yüz yüze olanların grubunda olacağım.
Dün de aynıydım bugün de aynıyım yarın da aynı olcam
Maalesef bilmiyorum
Para
Tabi buyrum
Para
Hangi grupta olacağım? 😅
İş hayatın parlayacak.
Teşekkür ederim 🌸 doğum haritam da bunu destekliyor
Sen mi söyleyecen ben mi anlamadım 🥴
Ben söyleyeceğim.
Güzel bir iş teklifi bekliyorsunuz.
İnşallah 🤲🏻📿
İnşallah 😌
Allah senin gönlüne göre versin güzel insan Allah senden razı olsun seni sağ eline alsın 💙😇
Zengin olurum herhalde yaa
Gelir değil, özgürlük seviyesindeyim.
Buyur yorumla
Para
Ne kadar para
Olur isterim
Eğitimde ve işte yüzün gülecek
Hadi bakalım teşekürler
Rica ederim 🙏🏻
Olur yorumla bakalım
Para
Hadi inşallah
atış serbest
İş
Beni okurmusun
İş hayatınızda iyi sonuçlar alacaksınız.
Daha açıklayıco ve ayrıntılı be gerekçeli lütfen
Yorumla bakalım
Paradan yana yüzün gülecek
Gülüyor şükür
Gelecekte olacak mıyım ki?
Düşük gelir durumu
Orta halliyim
Çok zengin olucam
Ne görüyorsun
Para
1 milyon dolar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?