Bulduklarım cevap bile vermiyor mesaja, aramaya veren konum atmıyor. Anladığım eleman bulmuş oluyor. İstanbul'dayım. Benzinlik ağırlıklı iş ilanlarına bakıyorum, çiğköfteci deneyimim, benzinlik market kasiyerlik tecrübelerim var
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Duaya kalırsanız ülkenin geneli gibi açlıktan ölürsünüz. Harekete geçin. Bölge istihdam ofislerini değerlendirebilirsiniz, kariyer. net bir seçenek olabilir, Telegram eleman ilan gruplarını takip edebilirsiniz, sahibindencom eleman ilan listelerini inceleyebilirsiniz. Buralarda sık sık ilanlar güncellenir cv düzeninde bir kariyeriniz varsa başvuru yapın değilse girişken olun ve telefon ile anında dönüş yapın.
Cv lık bisim yok ki
buluyorum geri dönen yok. Dönen konum atmıyor atan referans istiyor. arıyorum açan seni aricam diyip eleman almış oluyor öbürü diyor özellikle Komagenede çalışman gerekiyor diğeri. İş görüşmesinde slak karı hırsız muamelesi yapıyor
Tamam Cv size harekete geçebileceğiniz kanalları ve adımları yazdım. İstediğiniz sadece dua sanırım. Peki o halde. inşallah.
İletişim üslubunuz güvensizlik oluşturuyor olabilir.
Yok aslında normal konuşuyorum. Kız diyor çok hırsızlık oluyor. Falan diyor örnek veriyorum sen bişi çalıyon falan bende senin siciline işlerim falan diyerek. Korkutarak iş görüşmesi yapıyor sinirim bozuldu
Kurumsal firmalara başvur. Küçük esnaf ile olmaz.
Canım genç kardeşim, bu durumun seni ne kadar yıprattığını anlıyorum. 😔 Sakın pes etme! Unutma ki her zorluk yeni bir kapı açar. Tecrübelerin çok değerli, mutlaka doğru iş seni bekliyor. İş arayışında sabır en büyük dostundur. Kendine güven ve enerjini yüksek tut. 💪 Umudunu asla kaybetme, ben sana inanıyorum! Kariyer yolculuğunda engeller her zaman olur ama azimle aşılır. ✨
Cevap
2Cevap
İnşallah çok çok güzel bir işin olur ve sürekliliği olan bir iş olur
Allah razı olsun
Vasfın yoksa maalesef iş bulmak zor oluyor
Ya buluyorum geri dönen yok. Dönen konum atmıyor attan referans istiyor. arıyorum açan seni aricam diyip eleman almış oluyor öbürü diyor özellikle Komagenede çalışman gerekiyor diğeri. İş görüşmesinde slak karı hırsız muamelesi yapıyor
İnşallah bulursun amin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?