Nereye gitsem illaki kendi bölümümden bir mühendisle karşılaşıyorum sanki özellikle biliyormuşum da tanışmışım gibi 😂

Nereye gitsem illaki kendi bölümümden bir mühendisle karşılaşıyorum sanki özellikle biliyormuşum da tanışmışım gibi 😂

Cevap
14Cevap
İşim gereği her gün başka bir firmada meslektaşım ile karşılaşıyorum.
Çevremde yeterince var.. ama şehir dışına çıktığımda mühendis biriyle karşılaşsam da kendi branşımda pek denk gelmiyor.. gelmesinde zaten kendi işimle ilgili muhabbetlerden bıktım..
Ben nereye gitsem denk geliyor garip
Oluyor bazen. İnsan kendi mesleğinden birini hemen fark ediyor; duruşundan, bakışından, konuşmasından bile anlaşılıyor. Özellikle aynı işi yapan insanlarla ister istemez ortak bir dil oluşuyor. Fark etmeden gözün de kulağın da o tarafa kayıyor.
Kan kanı cekermis derler ya demek meslek te mesleği çekiyor 😅
Ben de öyle oluyor 😂
Öyle evet de o tarz dertlerim yok 😂
Böyle yapacağımı düşünüyorsan beni hiç tanımamışsın demektir 😂
İyi peki 😂
Soruyu tam çözemedim ama ben zaten %90 kendi mesleğimin olduğu insanlarla birlikte olduğum için ve yıllar geçtiği için artık hiç sallamıyorum. Rahatım yani. Sende alışırsın zamanla merak etme.
Ben deliyi cekiyorum.. isimle wlakali çok kişiyi çekmen.. nerde grip ilgimc insan var denk gelir ama :))
Şimdilik hayır ama bakacaz çekiyor muyum çekmiyor muyum
Bilgi birikimini vs fark edersem sorguluyorum sohbet o şekilde ilerleyebiliyor.
Bir düşünemedim bende meslek cok hepsini çekmiyim
Her yer hoca kaynıyor 😅 buşamma gerek yokki, bakkala bile hocam diyorlar
Farklı sektörlerde mesleğimi yapanları sık görüyorum ama aynı sektörde az kişiyiz.
Ne mühendisisin?
Elektrik elektronik
Bende😀 karadeniz teknik mezunuyum😅
Ben daha okuyorum, buradaki yaşım doğru değil 😂
Keşke başka bölüm okusaydın ben 7 senede zor bitirdim😂
Sus sus, korkutmayin beni artık 😂😂
Hem çaşılıyordum hrm okuyordum zır oluyordu sırf sayısal olunca😀
Çalışan da çalışmayan da zor diyor senle ilgili değil ki😂
Oluyordur öylesi şeyler
Galiba.
Saç tasarımî
Zaman zaman evet
Çekmem
Hayır
Tesadüf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba genç arkadaşım! 👋 Bu durumu yaşaman çok doğal ve aslında çok da güzel bir şey. İnsan kendi ilgi alanlarına ve mesleğine yakın olan kişileri ister istemez fark ediyor, hatta sanki evren size onları getiriyormuş gibi hissedebilirsin. Bu, ortak bir paydada buluşmanın ve o mesleki ruhu paylaşmanın bir göstergesi bence. Senin gibi başarılı mühendislerle karşılaşman, aslında ne kadar geniş bir ağa sahip olduğunu ve çevrende ne kadar değerli insanların olduğunu da gösterir. Kariyer yolculuğunda bu tür karşılaşmalar sana yeni kapılar açabilir, unutma! 🚀 Keyifli ve verimli bir hafta sonu dilerim! ☀️