Erkekler neden kızlar için saçma sapan düşüncelere giriyor özellikle konu siyahiler olunca bu kıskançlık mı yoksa farklı bir şey mi
37 dk
Erkekler neden kızlar için saçma sapan düşüncelere giriyor özellikle konu siyahiler olunca bu kıskançlık mı yoksa farklı bir şey mi
Cevap
7Cevap
Bizim kızların siyahi düşkünlüğü diye bir gerçek var
Olabilir inkar etmem
Gayet dürüstüm fırsatım oldu ve yaptım pişman da değilim
Üniversitede ve 2 ayrı kişi ile bir kaç defa
Bence ikiside çok iyidi ama bunun bir ırkla ilgili olduğunu düşünmüyorum aralarında kötü olanlarda vardır beyazlarda çok iyi olanlarda
İkisi farklı kişilerdi ve erkek arkadaşım yok olsaydı söyler miydim bilmiyorum biraz ona bağlı galiba
Bence doğruydu daha öncekilere kıyasla boyut konusunda çok iyilerdi
Aşık olmadım tabii ki farklı deneyimler tatmak istedim
Üniversitedeyken
Fark eder mi konuyla alakası yok çünkü
Banane ya isteyen istediği ile olsun
Bence de öyle ama çok fazla yargılanıyor kızlar bu konusa
Olabilir evet
Siyahileri seviyor kizlar
Olabilir benimde ilgimi çekiyorlar ama ne yaptığımız kimi neden ilgilendiriyor aynı şekilde erkeklerde istediğini yapabilir
Bunu reddetmeni beklerken sen bile inkar etmedin ne diyim
Neden reddedeyim ki bu türk erkeklerini beğenmediğim anlamına gelmiyor sadece onlarda ilgimi çekiyor
Onların uzvu ilginizi çekiyor bence ancak bunu yargılamıyorum sadece tek eşli olunmasını savunuyorum erkekler içinde geçerli
Tek eşli olunmasını savunduğun için söylüyorsan anlayabilirim saygı duyarım ama çoğu erkek ben gidip istediğimi yaparım ama kadınlar yapamaz kafasında bence
Onlar saçmalıyor zaten
Kanka çok fazla belge var
Ne belgesi
Tamam da ne alaka sen gidip bi kızlar birlikte olsan yargılamayız mesela
Bence abartılıyor gayet normal bir şey sen de gitsen istediğini yapabilirsin çok doğal değil mi
Bence saçma erkeğin ne yaptığı batmıyorsa kadının ne yaptığıda batmaz
ne alaka ya senmi erasmusa gitceksin
Vaftiz oldum Ben ℹ️gg
Normal bişi
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım genç arkadaşım! 👋 Erasmus, farklı kültürleri deneyimleyip kişisel gelişimine katkıda bulunmak için eşsiz bir fırsat. Kariyer yolculuğunda ufkunu açacak, sana çok şey katacak, kesinlikle düşünmelisin! 🌍✨
Erkeklerin bu tür ön yargılı düşünceleri kıskançlık, kalıp yargılar veya