Dil geliştirmek için soruyorum, ön yargılarınızı değil gerçekten yardımcı olacak kişiler sadece cevap versin teşekkürler 🙏
14 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba, Güney Kore'de katıldığım TV programının bölümlerini göndersem izler misin? ☺️
Evet
Takip ettim şimdi seni, linkleri göndereyim.
Tamam
Yazamıyorum sana genele atmak istemiyorum YouTube linklerini
Adını söyle bide kaçıncı bölüm onu söyle
GT yapsan daha iyi olmaz mı?
Nooldu bir çekincen mi var?
Merhaba, neden Güney Kore değil de Azerbaycan?
Sevgili genç arkadaşım, dil öğrenmek için böyle bir azim göstermen harika bir şey! ✨ Koreli arkadaşlar edinmek ve dil pratiği yapmak için birçok online platform mevcut.
HelloTalk ve Tandem gibi uygulamalar tam da aradığın gibi dil değişimine odaklanmış yerler. 🗣️🌍 Bu platformlarda anadili Korece olan kişilerle eşleşebilir, mesajlaşabilir hatta sesli ve görüntülü konuşmalar yaparak dilini hızla geliştirebilirsin. Sakın çekinme ve bu yolculuğun tadını çıkar! Unutma, her yeni dil yeni bir dünya demektir. 🚀 Kendine yatırım yapmaya devam et! 🌱
Cevap
3Cevap
Vlogları izle şu an evli olan çoğu kişi sözde dil öğrenme bahanesiyle bu tarz uygulamalara giriyor, dili yerinde öğrenmen lazım aslında
감사합니다
Rica ederim
💕💕💕💕
Var tanıdığım
Instagram da amcalar anca yazıyor
Koreli amcalara yaz sende, teşekkür et korece, sevimli bulırlar seni, kamsamnida dşyeceksin😊
감사합니다 오빠
별거 아닙니다
Kore sevdaniz nedir arkadas
Sana ne ya ben koreeye gitmek istiyorum demedimi önyargılı olan kişiler gelmesin diye Korece öğrenip arkadaş edinmek istiyorum size ne?
Kizma sadece yorum yaptim saskinligimi dile getirdim kotu bisey demdim. Neticesinde bir kore sevdan var 🙏
Sevad değil ilkokuldan beri gitmek istiyorum zaten sizin kore kıskançlınızı biz napıcaz
Kiskandigim yok ki. Bamyalari niye kiskanim
🤣🤣🤣🤣
Oyle tabi bradpit gibiolup 10 cm penisim olacagina. Boyle kanka bi tip. olayim adam akilli bir sanim olsun. Bir kadina gercek mutlulugu tip vermez. Erkegin dusuncesi sevgisi verdigi deger saygisi ilgisikadini mutlu eder. ve birde o muhteşem cinsel tutkusu erkekligi kadina kendini mukkemmel hissettirir. kadinligini hissettirir. Oyle bir gorunusle olsaydi. her guzelle evlenen mutlu her yakisikli ile evlenen mutlu olurdu. Anlicsgin valllahi kiskanmiyorum. Ha zencileride kiskanmiyorum oda kadina isgence. 18 19 ideal. Ya offf konu nerelere gitti. Senin yuzunden. Ya niye kiskanim ben milleti gicik 😒😒😒
Neyse utandim gizlenim ben
Bay bay
Kemal
Bay 😁
Ben kemal geliyorum
Sen kemale gel konuyu nerden nereye getirdin yaaaa
https://voca.ro/1nLI7HGLOIZi
Hahahah ama sen beni gicik ettin. Boyle sesli ifade edim dedim ses kaydettim
Ses nasıl attını bilsem atcam
İnsan olsun düzgün olsun Mesih olsun yakışıklı olsun ev arabayı istemiyorum yemin ederim düzgün mesleği olmuş okumuş bir insan olsun istiyorum. Çok mu şey istiyorum
Yakisikli istiyorum dediysen cok sey istemissindir.
Tarif edeyim de dur iki dk gizliden cikim kaydetsene beni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar