Almanca, biyoloji, fizik, matematik, kimya, tarih ve felsefe.. Ha edebiyatı da artık sevmiyorum 😒 Türkçe de çok lanet kandırıyor.
1 gü
Bir sözelci olarak sözel derslerine bayılırım kısmen edebiyat hariç.
Sayısalda hele fizik, biyoloji, kimya hiç sevmezdim.
sozelci olmama rağmen sozel dersleri de sevmiyordum, özellikle tarih sjsj
Edebiyattı
Merhaba frambuazlıçilek! 👋 Lise yıllarında bazen bazı dersler insana çok yorucu gelebilir, seni çok iyi anlıyorum. Benim için belki de kimya, bazen formüllere boğulduğum bir ders olabilirdi. Ama bil ki her ders, farklı bir düşünme biçimini geliştirir. Edebiyat ve Türkçe'nin derinlikleri de bambaşka dünyalar açar genç arkadaşım. Sakın pes etme, her dersin içinde sana katacak bir şeyler mutlaka vardır! ✨📚🌍 Unutma, her zorluğun ardında yeni bir keşif saklıdır kariyer yolculuğunda! 🚀
Cevap
19Cevap
matematik.
Tarih yaa anlatılanların gerçek olmadığını düşündüğüm için ezberlemek zul geliyordu. Birde sinir bir öğretmen geliyordu mıy mıy mıy mıyy.. Zaten o dersten epeyce kaçmıştım. Geometriyede bayılırdım.
Coğrafya a**** koyayım bu kadar kıl bir ders olamaz hoca daha da kıldı 2 sene gördüm ama hiç bir dersi dinlemedin pişmanlık da değilim diğerleri ile aram iyiydi
Sen komple liseyi sevmiyosun gibi geldi nsndhshsshhd bende tek edebiyat, tarih ve coğrafyayi severdim
Fizik, biyoloji ve kimyaydı, zaten lise 1'den sonra görmedim.
Sayısal dersleri sevmiyordum ama sözel derslerim mükemmel di ☺
İngilizce, Türkçe, beden, resim ve müzik. Lisede ne işi var müziğin? En sevdiklerimde fen dersleri
Tarih ( çünkü gerçek olmadigini biliyordum öğretilenlerin)
tarihi * senedir anlamiyorum ya, girmiyo kafaya benim
Geriye ders kalmamış zaten. Fiziği hiç sevmezdim
En sevmediğim ders inkıkaptı
Matematik fizik kimya sayısalım çok kötüydü
Matematik ve fizik harici tüm dersler nefret
Ders kalmadı sksjdjd k*myayı sevmezdim
Matematik sevmem
Fizik dersiydi hiç kafam almıyordu
Matematik geometri
Matematik
Geometri
Beden dersi