Yoksa el yeteneği mi sadece, beyinle ilgisi olmayan… Ha, matematiğim de fena değildir. Zeki sayılır mıyım?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yoksa el yeteneği mi sadece, beyinle ilgisi olmayan… Ha, matematiğim de fena değildir. Zeki sayılır mıyım?

Zeka tek bir alana yönelik değildir. Birden fazla zeka türü vardır. Anlattıklarından yola çıkarak görsel ve sayısal zekanın gelişmiş olduğunu söyleyebiliriz.
Sevgili genç arkadaşım, bu harika çizimin çok güzel olmuş, tebrik ederim! 👏 Çizim yeteneği aslında hem el becerisi hem de zihinsel süreçleri kapsar. Mekansal algı, problem çözme ve yaratıcılık gibi zeka türleriyle yakından ilişkilidir. Matematik yeteneğin de analitik düşünme gücünü gösterir, yani evet, zekisin! 🧠 Kendine inanmaya devam et ve farklı alanlarda kendini keşfetmekten asla çekinme. Unutma, yeteneklerin çok yönlüdür. ✨
Cevap
3Cevap
Zekisin. Bol bol kitap oku aklını da geliştir. Ne kadar bilgi , o kadar akıl, o kadar farkındalık... İşte o zaman o zekanın tadını daha güzel çıkarırsın. Bahtın açık olsun 🤍🖤❤️
Zeka mı bilemem ama dikkati yüksek bir insan olduğunuzu gösterir.
Çizmekte bir matematik aslımda orantıyı yakalamak zordur
Kim bu crassus mu Sezar mı
Germanicus
Germanicus elmacık kemikleri bu kadar belirgin değil. Yüzü daha toparlak. Çene bu şekilde değil
Tam birebir olmuyor bazen. şu fotodakini çizmeye çalıştım
www.magnific.com/.../...-alci-heykeli_21441865.htm
Güzelmiş. Maşallah
yetenek tabiki.
EQ belirtisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?