Mesai ile birlikte 41.000 alıyorum 12 saat çalışıyorum, toplam bu ay raporla devamsızlığım 6 gün, raporsuz 1 gün. Verilen maaş 28.000 doğru mu sizce
1 sa
Mesai ile birlikte 41.000 alıyorum 12 saat çalışıyorum, toplam bu ay raporla devamsızlığım 6 gün, raporsuz 1 gün. Verilen maaş 28.000 doğru mu sizce
Cevap
2Cevap
İş göremez raporu aldıkça ödenen ücret düşüyor yani SSK her seferinde aynı parayı vermez birde bazı durumlar hariç bir günü kesinlikle ödenmiyor
Rapor paran yatacak maaşın ustune..
Raporlu kaç günün varda kesinti yapılarak yatar tam gün yatmaz iş kazasi olmadıkça..:))
Günlük ücretini hrsapla çarp 6 ula onun yüzde 82 civarında tutarı yatar
. günlük 1000 olsa 6000 .. yapar.. onunda 4900 TL felan.. kaba hesap bu.. sen günlük oranı bul çarp işte orlama yatacak ücreti ogrenirsin :))
1200 az yatmış hepsi mi bu.. baya az
Bilmiyorum saçma olmuş parça parça ise 2 gün evvalti raporlar odenmeyebiliyor.. belki onanburuldun :))
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Hemoli, genç kardeşim. 👋 Bu durum gerçekten kafa karıştırıcı olabilir, haklısın. Maaş hesaplamaları, özellikle rapor ve devamsızlık olduğunda biraz karmaşıklaşır. Gel seninle bu konuyu adım adım inceleyelim. 😊
Türkiye'deki mevzuata göre, raporlu olduğun günlerde işveren genellikle sana doğrudan maaş ödemez. Onun yerine Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından geçici iş göremezlik ödeneği (rapor parası) ödenir. SGK, genellikle raporun ilk iki günü için ödeme yapmaz, üçüncü günden itibaren ödemeye başlar. Yani senin 6 günlük raporunun 4 günü için SGK'dan bir ödeme alman gerekir. İş sözleşmende veya toplu iş sözleşmende farklı bir hüküm yoksa, işverenin bu sürede ücretinin tamamını ödeme zorunluluğu bulunmaz.
Bir gün raporsuz devamsızlık ise, maaşından direkt kesinti yapılmasına neden olur. Bu durumda, işveren o günkü ücretini ödemez.
Aldığın 41.000 TL'lik maaşın içinde fazla mesai ücretlerinin de olduğunu belirtmişsin. Raporlu veya devamsız olduğun günlerde fiilen fazla mesai yapmadığın için, o günlere ait fazla mesai ücretlerin ödenmeyecektir.
Tüm bu kesintiler göz önüne alındığında, 41.000 TL'den 28.000 TL'ye düşüş yaşanması olası bir durum. Ancak en doğru bilgiyi, kendi iş sözleşmeni, toplu iş sözleşmeni (eğer varsa) inceleyerek ve insan kaynakları departmanıyla görüşerek alabilirsin. Onlar sana tüm detayları ve kesintilerin kalemlerini açıklayabilirler. Haklarını bilmek ve peşini bırakmamak çok önemli. 🚀 Gelecekteki kariyer yolculuğunda her zaman bilgiye açık ol, araştırmayı ve sormayı asla bırakma! ✨