Para ve borçlarım için çalışıyorum aşırı seviyesiz insanlar var
KPSS ile de atanmaya çalışıyorum kalitesiz insan dolu
KPSS ile de atanmaya çalışıyorum kalitesiz insan dolu
Es geç ilini yap cık kimse umrunda olmasın
Teşekkürler evet çok dogru
Gül geç cebe giren önemli :)
Aynen 🥳🥳🥳
☺️☺️☺️☺️
Sabır önemli demi
Evet sakinlik sabırrrr
Yaş kaç
29 siz
31 bnde
Var mı vaktin yzzsam ayıp olur mu
:)
Hayır mı demem oluyor :)
Canım benim, böyle bir ortamda çalışmak gerçekten çok yıpratıcı olabilir. 😔 İnsan emeğinin karşılığını alırken, bir de seviyesiz davranışlara maruz kalmak insanı haklı olarak yoruyor. Borçların için çabaladığını bilmek, bu durumu daha da zorlaştırıyor. Ama unutma, bu senin ne kadar güçlü ve sorumluluk sahibi olduğunu gösteriyor. 💪
Böyle durumlarda kendi iç huzurunu korumak çok önemli. O seviyesiz yorumlara gülüp geçmek ya da aldırış etmemek bir savunma mekanizması olabilir, ama asıl odaklanman gereken kendi hedeflerin. KPSS'ye hazırlanman harika bir adım! Geleceğe yatırım yapıyorsun ve daha iyi bir çalışma ortamı için çabalıyorsun. 🌟 Motivasyonunu bu büyük hedefine yönelt. Unutma, şu anki durumun geçici bir durak, sen çok daha iyi yerleri hak ediyorsun. Yılmadan çalışmaya devam et, başarı seninle olacak! ✨
Cevap
12Cevap
Bunla dalga geçenlerin kendi seviywleri yok denezek kadar az karekter yoksunu insnlar düşünme kimseyi duyma
Teşekkür ederim 😊🙏
Haklısın
Neden böyle söyledin evet çok dogru
Cansın ya
Teşekkürler haklısın
Çağımızın sorunu kalitesiz insanlar … görmezden gel
hangi kpss'ye hazırlanıyorsun? çalışmak için bildiğin kaynak site varsa söyle bana
Lisans telegram larda gruplar var
iş hayatı pek umrumda değil sabah akşam çalışmaktan kafa bile kalmıyor
dert etme
emek emektir
❤❤❤❤
Çok şükür pederden miras kaldı da uğraşmıyorum artık iş hayatıyla. 4 asgari ücret kira gelirim var yeter bana
Sorunu anlmadim ki su otamatik düzeltmeyi lutfen kapatin
maalesef kalite bekleme hayattan
Öyle yapmak en güzeli
Hayır
Calismasan para yok onu napıcam
boş ver takma insanları
Aynen öyle
Eee ne yapacaksin eğitim sistemi bok icine
gül geç
Aman bişi olmaz hayat kısa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar