Polis tarafından rahatsız edilmek?

Merhaba bir polis ile sosyal medyada bir diyaloğumuz oldu inanın ilgi alanımda olan biri değil ancak iki de bir fotoğraf istiyor üslupsuz ve çok ısrarcı bir şekilde konuştu normal bir şekilde konuşma esnasında boydan foto yok mu seni göreyim falan gibisinden ısrar etti gerçek bir hesap mı diye tereddüt ettim fotoğrafını attı gerçekten de polis yani ayrıca diyor ki sanki t. ngali fotoğraf istedim gibi garip şeyler dedi küfürlü konuşuyor falan daha sonrasında böyle konuşmanız hiç yakışır değil ağır olmalısınız biraz dedim adam ne alaka mesleğe polis oluşuma niye getiriyorsunuz biz insan değil miyiz alt tarafı fotoğraf istedik deyip küfürlü konuştu yaa bakın cidden böyle olunca soğuyorum istediği olmayınca sert çıkışmalar kötü üslupla konuşmak falan ne alaka yani ayrıca cidden polis ve asker ilgi alanımda değil ben duygusal biriyim öyle polis ve asker biri ile duygusal bağ kurarım sürekli merak ederim tehlikeli meslek yani o yüzden bu meslekten biri ile bu toplara girmek istemem bu tür insanlar neden mesleğini kullanarak bir şeyler elde etmeye çalışıyor istediği olmayınca neden agresifleşirler

Polis tarafından rahatsız edilmek?