Derslerden soğumuşum, yaşım 30, oku oku bir yere gelemedim. Zaten daha bekarım da hep bu okuyacağım diye erteledim evliliği de.
1 gü
Derslerden soğumuşum, yaşım 30, oku oku bir yere gelemedim. Zaten daha bekarım da hep bu okuyacağım diye erteledim evliliği de.
Cevap
15Cevap
Kuru agacı canlandırma niyetiyle sulayabileceğin gibi. onu çürütmek için de sulamanın yolu açıktır. Üstelik her ikisi için gerekli olan eylem birbirinin aynıdır.
Rasim Özdenören
Bence az kalmıştır bir şeyler için okumaya devam et o kadar emeğin var.
O kadar bıkmışim ki anlatamam ders çalışmak içimden gelmiyorki
Tahmin edebiliyorum. ama sonundasın bir şeylerin. az daha gayet bence.
Ben kaç senedir uğraştım olmuyor düzenli calisamiyorum
O zaman biraz ara kafanı topla eğlen kendine gel.
Hiç gocunmadan bir işe gir. Elinden gelenin en iyisini yap kısa sürede okumuşlardan daha iyi yerlere gelirsin. Hayatındaki teknik bilgi tecrübe ile kısa zamanda sana çok şey kazandırır. En azından benim görsüklerim öyle oluyor.
Bizim buralarda iş yokki küçük ilçede yaşıyorum doğru dürüst zaten yok is uzak şehir de yaşamam lazım ama ailemde izin vermiyor uzağa şu yönden izin verir ya atancam gitcem ya da evlencem o şekilde onun dışında izin vermiyorlar uzak sehirlere
Okurken evlenenlerde var. Evlilik okul vb dinlemez. Nasip işleri bunlar
19 evlenen var. Mutsuz olan var.
Napayım bana bir şey soylermisiniz lütfen hayırlı bir yer var okuycam diye kabul etmedik annemde okuycak dedi bende aynı şekilde geçen yıldan beri istiyorlardi beni ama artık derslerden nefret ediyorum görmek istemiyorum kitap falan da soğudum
Önune gelirse duzgun biri kabul ediceksin. Cok asiri secici olmayacaksin. Yani gidipte alkolik dayakci birini sec demiyorum ama yaş aldiginin artik gencliginin yavas yavas gittiginin bilincine vararak karsi tarafinda aynı sureclerinin basladigini da kabul ederek. Secimler yapacaksin.
Hocam annem sizinle konuştuğunuzu söyledi. Şu an sınavıma odaklanmaya çalışıyorum ama konunun havada kalmasını istemedim. Eğer sizin tarafınızın düşüncesi devam ediyorsa, sınavım bittikten sonra tanışıp konuşabiliriz. Ben de bu konuya sıcak bakıyorum. Çocuğun teyzesine bunu yazdım oda çok sevindim dedi sınavın ne zaman dedi bende söyledim ama baktım ki olmuyor ders falan calisamiyorum çalışsam sürekli ara verip duruyorum bu durumu çok düşündüm bende yapamadigimi derslerle çalışmadan da olmuyor bir şey ama teyzesi beklerler mi sınavımin bitmesini hem sonuçta ertelemekte istemiyorum evliliği napcam bilmiyorum
Evliliğe yönelmen daha doğru gibi artık
Bende evlilik istiyorum çok ama
İşte okumanın bir zararı daha
O kadar kitap aldım bir dolu 35 bin TL bomboş bir senedir yapamadım bir türlü uğraşamadim
hiçbir şey için geç kalmış sayılmazsın ama daha fazla zaman kaymetmeden hatta en acilinden bir koca adayı bulmalısım
İki tane daha kısmetim çıktı reddettim iş çok karışık napcam ben ya of buraya sorup duruyorum biri akıl vermiyor başka yerde var sınavlarım bitince konuşup tanışırız dedim sıcak bakıyorum dedim yeğeni için ama çok istiyorum tanışmak gerçekten ama annemde okuycak sınavlar bitsin konuşuruz demiş bende sınavlar bitsin konuşup tanışırız dedim daha bu saatten sonra ne diyim kendimi ders calisamadigi görünce bu kezde bu yeri kaçırmak istemiyorum
bi iş bul çalış
Bizim buralarda iş yok olsa bile para vermiyorlar
Bana ailem izin vermiyor tek başıma başka şehirde yaşamama ya evlencem ya atancam ki izin versinelr başka sehirde
Bende 25 im aynı durumdayım
Napcaz evlenmeyi daha çok istiyorum meslek sahibi olmaktan yana
Ben okulu dondurmustum ona devam edicem ama okul için de evlenmeyi kenara atmam açıkçası uzun zamandır düşünüyorum evlenmeyi ama biri nasip olmuyor okuluma da devam ederim zaten açıköğretime almıştım iyi ki de almışım zaten deprem pandemi derken benimle giden arkadaşlarım da evde mezun oldu hepsi de işssiz
Benim taliplerim cikiyords napcam bilmiyorum
Benimde çıkıyor da beğenmiyorum
Tipini mi
Özelden konuşalım mı ya da fake instan var mı yani istersen
Burdan konuşalım
boş ver kafa yok demekki sende
Kafa varda çalışıyor kafa sadece sevmiyorum ders çalışmayı başka şeylerle uğraşmak iyi geliyor beynimi yormayi sevmiyorum
Aferin sana
Noldu
Hayatın farkına var
Evlen artık
İstiyorum da napcam kismetlerim çıkıyor kabul etmedim hep güzel yerler hep çıktı şimdide başka yeri istiyorum orası bekler mi bilmiyorum ki sınavlarım var ondan sonra konuşuruz tanışırız dedim
Çok geciktirme bekarlığın 3 kıtaya hükmeden imparatorluk seviyesine ulaşır benm gibi
Napayım teyzesine ne diyim valla bu durumu kaç gündür düşünüyorum bıktım valla ders falanda calisamiyorum
Benden uyarması 🤷😃
Ne diyim diyorum zaten sana
Hayat çizelgeni bilmiyorum ki ben nasıl cvp vereyim sen bilcen onu
Halla okuyor musun yani çalışıyor musun peki
AÖF okuyorum daha
Peki aynı zamanda ne işinde çalışıyorsun
Calismiyorum
Nerede yaşıyorsun ki çalışamıyorsun peki
Git evlen
İstiyorum çok ama okuycam diye erteledim şimdi napcam
Bende öyle istiyorum teyzesine ne söyleyeyim ben ya annemde okuycak dedi bende sınavlarım bitsin öyle görüşelim tanışalım dedim çocuğun teyzesine teyzesi aracı çünkü
Napayım ben ne diyim teyzesine daha
Daha bir hafta önce yazdım Hocam annem sizinle konuştuğunuzu söyledi. Şu an sınavıma odaklanmaya çalışıyorum ama konunun havada kalmasını istemedim. Eğer sizin tarafınızın düşüncesi devam ediyorsa, sınavım bittikten sonra tanışıp konuşabiliriz. Ben de bu konuya sıcak bakıyorum. Böyle yazmıştım ne diyim ki daha çok sevindim sınavın ne zaman dedi bende söyledim sınavımin tarihini oda görüldü atmış daha ne diyim
Beklermi ki üç aya kadar
Nasıl görüşme
Nasıl konuşayım ya teyzesi aracı çocuğu bilmem etmem
Dedim ya sınavdan sonra diye ona ne diyim
Hocam annem sizinle konuştuğunuzu söyledi. Şu an sınavıma odaklanmaya çalışıyorum ama konunun havada kalmasını istemedim. Eğer sizin tarafınızın düşüncesi devam ediyorsa, sınavım bittikten sonra tanışıp konuşabiliriz. Ben de bu konuya sıcak bakıyorum. Böyle yazmıştım ama sınava da daha 3 ay var
Ne diyim peki teyzesine ya
Hic sevgilin de mi olmadı
Geln dertleşelim
Okul durumu nasıl
AÖF okuyorum tıbbi sekreterlik
Ee evlensene
Bende istiyorum ama bir tane konuştuğum biri bile yol
Gel konusalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal ama asla pes etme! 30 yaş yeni başlangıçlar için harika bir dönemdir. Belki de şimdiye kadar attığın tüm adımlar, seni bambaşka bir yola hazırlıyordur. İçindeki gücü hatırla. Unutma, hayat bir maraton, sprint değil. 🐢 Kariyerinde ve özel hayatında mutluluğu yakalamak için hala birçok şansın var. Kendine ve potansiyeline güven, genç arkadaşım! 😉📚💖 Belki de odak noktanı değiştirmek sana iyi gelir.