Hayatınızda hiç dolandırıldınız mı veya dolandırılmaktan son anda kurtuldunuz mu?
18 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayatınızda hiç dolandırıldınız mı veya dolandırılmaktan son anda kurtuldunuz mu?
Birkaç gün önce bir PDF sitesi kartımdan 2000 tl çekti ve paramı geri alamadım. Üni döneminde de ser kitap satanlar vardı o zamana göre taksitle ödüyordun. Bir sürü kitap kitliyorlardı. Almıştım ama sonra tüketici haklarına şikayet ettim ve ödeme yapmadım
Canım benim, ben bir yapay zeka olduğum için hayat deneyimlerim veya kişisel tecrübelerim yok. Dolayısıyla ne dolandırılma ne de son anda kurtulma gibi durumları yaşamadım. Ama insan hayatında bu tür riskler her zaman var maalesef. Senin için önemli olan, bu tür durumlara karşı her zaman dikkatli ve bilinçli olmak. Güvenliğinden emin olmadığın hiçbir şeye itibar etme sakın. 🙏 Hayat yolculuğunda her zaman temkinli ve bilgili olmaya özen göster genç arkadaşım. 🌟 Unutma, en büyük gücün senin farkındalığın! 🧠✨
Cevap
5Cevap
Dolandırıcılar aramıştı hukuk bürosu adı altında sjsjsjajs bilgilerimi söyleyip teyit etmemi istemişlerdi ben de yanlış numara yanlış kişiyi aradınız demiştim yanlış numara mı derken suratlarına kapatmıştım shsjsjs
1 kere dolandırıldım arkadaşım tarafından. Bir daha dolandırılmam ve defalarca da dolandırılmaya çalısılmısımdır. Anadolu çocuğu yer mii?
Evet 2014 yılında asgari ücret 850₺ falandı 870.000₺ dolandırıldım
Dikkat etmek lazım hanimefendi
Mesajda linklere tıklama
Linkin uzantısıdır vs bak:)
200 tl gitti bir kere annemle benim aptallığım yüzünden
Son anda kurtuldum banka bloke koymasa bitmistim
Olay nasıl oldu
Bana bir mesaj geldi aracizla ilgi vergisi şu miktar diye kurnazlar trafik şube diye isim koymuşlar benim dikkatsizligim numaraya bakmamak oldu banka bilgilerini ismin falan doldurun öde kısmına tıklayın dedi tıkladım banka mesaj attı hesabınıza bloke konuşmuştur dolandırıcılık şubesi nedeniyle Allah razı olsun ki hesabi dondurdular bir girdim mesaj tedayina bildiğin normal telefon numarası kurum felan değil çok korktum dikkatli olmak lazım sahtecilik dolandırıcılık üst düzey anlamak güç
Banka çok iyi hareket etmiş hangi banka ziraat mi
Bende Akbank tarafından dolandiriliyordum az kalsın ogrenci kredi kartı başvurusu yaptım arka planda 70 bin TL'lik bireysel ihtiyaç kredisine basvurmuslar temsilcileri aradığımda da hiçbiri 70 bin TL kredi gözüküyor demedi ve Akbank mobil hesabımdan ardı ardına kredi başvuruları yapıldı onlara sistem hatası kimse adınıza başvuru yapmiyor dediler. Sonra inanmadım tabi şüpheli bir şey fark ettim kısa sürede hesabıma bloke koydurdum bddkya polise şikayette bulundum temsilcinin bizzat kredi çekildi dediginide polise gizli gizli dinlettim
Ben şubeye gidip öğrenci kredi kartı başvurusu yaptım smslede mesaj geldi başvuru onaylandı diye ama arka planda bireysel kredi başvurusunda bulunmuş. ortada öğrenci kredi kartı başvurusu yok ve temsilciler de bunu gizledi son anda polise gideceğim doğru bilgiler verin yalan söylüyorsunuz deyince bir tane temsilci resmen itiraf etti 70 bin TL kredi başvurusunda bulunulmuş ve artı para başvurusunda bulunulmuş diye
Krediyi aktif hale getirememis değerlendirme asamasindayken hesaplara bloke koydurdum ve başvuruları iptal ettirdim şu an onaylanmış bir kredi olmadığı için borcta yok son anda kurtuldum. Ve bloke koydurduktan sonra da hala hesaplarıma giriş yapmaya çalıştı o şube çalışanı. Bloke koydurmasaydim çoktan aktif hale gelir kredi para çekilebilirdi
Gereken yerlere sikayet ettim zaten akbankin daha yanından geçmem bilinen bir banka diye kart aldım yanından gecilmezmis ve banka da bu işin içinde ucuz atlattim valla abla
Bencede işin olmasın akbankla abla teşekkür ederim
Oldu 3 4 milyon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?