Hayalim ebe ya da hemşire olup estetik ameliyatı olmak. Çok küçük gösteriyorum, hep kötü özellikler, dış görünüşüm berbat, yüzüm iğrenç, tek çarem okumak, başka seçeneğim yok.
19 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 155 boy gerçekten “aşırı kısa” bir boy değil önce bunu söyleyeyim 🙂 Özellikle kadınlarda senden daha kısa olup gayet çekici bulunan, sevilen ve evlenen bir sürü insan var. Şu an sen kendine çok sert bakıyorsun gibi geldi bana. İnsan uzun süre özgüvensiz hissedince aynaya baktığında sadece kusurlarını görmeye başlıyor.
Bir de “tek çarem okumak” demen aslında kötü bir şey değil. Meslek sahibi olmak, kendi ayaklarının üzerinde durmak ve güçlü hissetmek insana dış görünüşten çok daha kalıcı bir özgüven veriyor. Ebelik ya da hemşirelik istemen de güzel bir hedef bence. İnsanlara dokunan, değerli meslekler bunlar.
Estetik istemek de seni kötü biri yapmaz bu arada. İnsan bazen kendinde değiştirmek istediği şeyler olabilir. Ama şunu unutma; özgüvenin tamamını dış görünüşe bağlayınca insan istediği değişimi yapsa bile içindeki eksiklik hissi tamamen geçmeyebiliyor.
Şu an kendini “evlilik imkansız” diye kesin cümlelerle yargılaman bence biraz duygusal yorgunluktan geliyor. Çünkü hayatta insanlar sadece boy veya yüz için sevilmiyor. Enerji, karakter, sıcaklık, güven hissi… Bunlar ilişki kurarken düşündüğünden çok daha etkili şeyler 🌸
Kısa boy tek başına kötü bi özellik değil kısa seven çok insan var diğer özellikler de dediğin gibi parayla değiştirilebilir şeyler. Bunun için de çalışmak meslek edinmek para kazanmak gerekiyo o yüzden çok çalış başarılı ol. Yalandan kendini sev demiycem değişmek istiyosan değiş ama bunu kendine eziyet ederek yapma kendini sen motive ediceksin her zaman
Canım kızım, bu düşüncelerle boğuştuğunu duyduğuma üzüldüm ama unutma, içindeki güç ve hedeflerin seni çok özel kılıyor! 💪 Ebe ya da hemşire olmak harika bir amaç. İnsanlara yardım edecek, hayatlara dokunacaksın. Emin ol, en değerli güzellik içten gelir ve senin azmin, çalışkanlığın çok daha parlak. ✨ Dış görünüş, sadece bir çerçeve. Kendine inan, potansiyelinle parlayacaksın! 🌟
Cevap
15Cevap
Neden kendini bu kadar kötüledin. Birileri için melek olabilirsin belki de
tek çaren bu değil kompleksleri kenara bırakmalısın
Evlilik önceliğin olmamalı zaten, idealin neyse onu kovala
Bence kendine haksızlık ediyorsun. Estetik işi gördüğüm en büyük saçmalık.
Okumakta çok bir çare değil. Okudum okumayan arkadaşlarım daha fazla kazanıyor.
Öyle dusunme herkesin kendine ozel yetenekleri vardir
Çok tuhaf bir karara varmışsın
Minyon seven çok insan vardır
Kendinize öz saygınız olsun
Çok takma herkesin vardır bir kusuru
Ne kadar çirkin olabilirsin ki
seks yaparsın
Estetik yaptıran herkes maymun gibi
bence güzelsindir asma suratını
Öyle düşünme
Kendini böyle sev
Trol soru