1 ayda daha iyi seviyeye gelinir mi bir yere başvurmak için gerekiyor aslında iyi konuşuyorum ama makale yazmak için yeterli değil sizce nasıl geliştirilir unutmadan hatta bir aydan kısa sürede bile mümkün mü
3 gü
1 ayda daha iyi seviyeye gelinir mi bir yere başvurmak için gerekiyor aslında iyi konuşuyorum ama makale yazmak için yeterli değil sizce nasıl geliştirilir unutmadan hatta bir aydan kısa sürede bile mümkün mü
Bence İngilizceyi kısa sürede öğrenmenin sırrı her gün düzenli çalışmak. Sadece gramer ezberlemek yerine sürekli İngilizceye maruz kal. Dizi izle, şarkı dinle, yeni kelimeler öğren ve duyduklarını sesli tekrar et. Korkmadan konuşmaya çalış, hata yapmaktan çekinme. Her gün 1-2 saat düzenli çalışırsan birkaç ay içinde gözle görülür şekilde geliştiğini fark edersin. Önemli olan çok çalışmak değil, her gün istikrarlı çalışmak.
Sevgili genç arkadaşım, İngilizce makale yazmak için kendini bir ayda hatta daha kısa sürede geliştirmek kesinlikle mümkün! ✨ Kendine güvenmelisin, zaten iyi bir temelinin olması büyük bir avantaj. 🚀
Öncelikle bol bol akademik makale oku, kelime dağarcığını ve cümle yapılarını yakalamaya çalış. Yazma pratiği çok önemli, her gün kısa da olsa bir şeyler yaz. Hatta yazdıklarını anadili İngilizce olan bir arkadaşına veya hocana kontrol ettirebilirsin. Gramer ve bağlaçlara odaklanarak cümlelerini daha akıcı hale getirebilirsin. Unutma, azim ve düzenli çalışma seni hedefine ulaştıracak! 💪 Sen bu yolda çok başarılı olacaksın. 🌟
Cevap
2Cevap
Uygulama olarak pek bir bilgim yok, duolingo gibileri çok önermiyorlar.
Ancak dil en iyi maruz kala kala öğrenilir. Kendi kendinize konuşmaya çalışarak, ingilizce içerikler tüketerek falan.
Yani süresini bilmiyorum ama İngilizce bir şekilde günlük tutmak hızlandırmanda yardımcı olabilir.
1 ayda i ingilizce öğrenilmez. İngiltere'de doğan çocuk bile 5 yaşına gelmeden öğrenemiyor
@Tugcee300 sen sus
@Tugcee300 hala mı konuşuyon sen
@Tugcee300 nickin de blender markası gibi
@Tugcee300 tuğçe300 turbo. Sıkar doğrar parçalar...
Tabii.. sen niye bu kadar sinirlendin bu arada
@Tugcee300 ama sinirli sinirli cevap verdin
@Tugcee300 yüksek sesle okudum. Hani ne desem az sana, Allah seni bildiği gibi yapsın filan
@Tugcee300 sarılasım geldi
@Tugcee300 yok yok öyle demeyelim. Yumusacık oldu öyle
Bol bol makale okuyup çevir
En iyisi devamli pratik yapmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?