Eğitimle alakalı bir hesap ve paylaşımları bile hiç beğenmiyorlar. Hatta başka insanlar daha destek oluyor.
3 gü
Eğitimle alakalı bir hesap ve paylaşımları bile hiç beğenmiyorlar. Hatta başka insanlar daha destek oluyor.
Cevap
5Cevap
Bu hayat ta çok dostun olmaz dostmus gibi olanlar coktur
Hatta bir çoğuna bahsedince bile duymamış görmemiş numarası yapıyorlar. En azından görmüş oldum. Maalesef insanlar kendilerinin başaramadığı şeyin başkasının yaptığını görünce mutlu olmuyorlar. İstiyorlar ki onların düzeyinde olalım
Bu ülkede başarıyı engellemek, insanları kıskanmak milli spordur.
Arkadaş hatta kardeş bile kıskanır maalesef.
Gerçekten öyle, ben ailemden bile adam gibi destek görmüyorum bı süreçte. Ama onlara da söyledim zamanı gelince kapıma gelmeyin. İnsan bir yola girince en sevdiklerinden destek görmek istiyor ama en büyük darneyi onlar vuruyor.
Öyle maalesef. İyi - gerçek dostlar destek verir her koşulda. Onlar hazine.
Yine de sen iyi ol onlara bence. Yoksa farkımız kalmaz.
Kötülük yapmam ama eski samimiyet olmuyor, kalp kırıldımı eskisi gibi mümkün değil.
Mesafeyi aç bence böyle arkadaşlık olmaz fitnelik sezdim
Evet öyle yaptım zaten. Hatta biriyle kötü zamnalarımda sürekli yanımdaydı. Böyle bir şey yaptığım an kız soğuk davranmaya başladı. Takip bile etmek istemedi
Evett en azından gerçekleri görmüş olduk.
Hiç biri destek vermez zaten başarılı olduğun zaman yanasirlar
Çok üzüldüm, hatta birine hesabımı söyledim hiç umrunda değilmiş gibi davrandı. Ama hayatımda hiçbir şey yolunda değillerken gayet iyidik
Başarılarını takdir etmek yerine çekememeleri peki. Böylelerinden arkadaş olmaz hiç görüşme bence
Evett çok üzüldüm bunu fark edince artık mesafeliyim. Olay beğenip begenmemelk değil, hiç tanımadığım kişiler bile destek verirken onların, kafalarını kuma gömdüklerini görmek üzdü.
Evet teşekkür ederim 💞💕
Arkadaşın değiller demek ki
kıskançlık var gibi
Maalesef. Kötü gününde yanında olan değil iyi gününde yanımda olan önemli
ikiside yok gibi yakın arkadaşın değil umarım bunlar
Yakın arkadaşlardı ama artık olmadığını fark ettim. Ailem bile çok destek vermiyor aslımda yani çok para gelirse fikirleri değişecek biliyorum ama şu an gereken desteği asla göremedim aksine önüme taş koyma durumu var. Yapacak bir şey yok
zaten bu şey çok yavaş ilerler hemen para kazanmazsin zamanla olur ama başkalarından da çok destek görürsün benim arkadaşımda yapıyor iki üç yıldır daha para gelmedi ama iyi gidiyor baya
Yeni olmasına rağmen para geliyor şu an çok şükür ama onların istedikleri daha fazla. Zaten yıllarca ailemin bana belirlediği yolda gittim ve mutsız oldum Şu an kendi seçimlerim ve Allah'ın izniyle çok başarılı olup, ihtşyacı olan insanlara elimden geldiği kadar yardım etmek istiyorum.
umarım olurr canim 💝💝
Teşekkür ederim 😘💞💕
Ben beğenirim ver hesap +1
Teşekkür ederim ama olay beğeni değil en yakınından destek almamak. Zaten bunu fark ettiğim an mesafeli oldum. Gerçek dost seni her zaman destekler
Beş farklı fake hesabım var abone olayım ver gi
Kaç beğenin var
Değişiyor, aslında bu yıl açtım hesabımı. Yeni olunca ilk zamanlar beğeni az oluyordu ama geçen gün 4 bin beğeni gelmişti. Ama değişiyor.
Hm o zaman kiskaniyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım anlıyorum bu durum seni gerçekten üzmüş olabilir. 😔 Bazen en yakınlarımızdan beklediğimiz desteği bulamayız ama unutma senin bu yola çıkışın ve çaban çok kıymetli. Başkalarının desteği olmasa da sen kendi inancınla ilerlemelisin. 💪 Yaptığın işin değeri er ya da geç anlaşılacaktır. Belki de onlar bu yeni duruma nasıl yaklaşacaklarını bilemiyorlardır. Kariyer yolculuğunda önemli olan senin adımlarındır. ✨📚