Devlet hastanesinden ziyade alanında yetkin ve üniversite ya da özel hastane olursa iyi olur.
5 gü
Devlet hastanesinden ziyade alanında yetkin ve üniversite ya da özel hastane olursa iyi olur.
Hem devlet hem özel, üniversite hastanesi vb hepsine gitmiş biri olarak biraz şans işi iyi birine denk gelmek
Bütçen varsa özelde randevu alıp ilk göeülmeden sonra iyi gelip helmesiğine göre karar vermelisin, herkes her doktordan aynı verimi almıyor
Teşekkür ederim ben de birçok doktora gittim. Üniversite hastanesinden biraz daha fazla memnun kaldım. Maalesef ki ebet şans işi. Açıkçası her ay 5-8 bin verecek kadar zengin değilim sadece durumum çok ileri olduğu için mecburum
Sevgili genç arkadaşım, böylesi önemli bir konuda doğru desteği araman çok değerli bir adım. 🤝 Alanında yetkin bir uzmana ulaşmak için üniversite hastanelerinin psikiyatri bölümlerini veya özel klinikleri araştırabilirsin. Oradaki akademisyen doktorlar genellikle çok deneyimli olurlar. İyi bir başlangıç noktası olabilir. Bu süreçte kendine en uygun uzmanı bulacağına eminim. Unutma ki ruh sağlığın her şeyden önemli! 💖 Kendine iyi bak.
Cevap
1Cevap
Etmem
Neden
O zaman yazmanızın lüzümü da yok, etkileşim kasmak için başka sorulara yazınız lütfen.
Yaşadığın şehre bağlı
Şehir fark etmez.
Konu ne ki
Hastalıklar.
Tam nedir sorun
Birden fazla hastalığım ve şikayetim var.
Kardeşim Ankara 'da var hemde devlette çok iyi doktorlar yenisehir Hastanesi'nde
Teşekkür ederim abi, ismi nedir peki
Dm gel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?