Çok hukuk okumak istiyorum ama etrafta olumsuz düşünceler çok fazla var, sizce okunur mu önü kapalı mı o kadar
21 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aslına bakarsan sağlık bile tıkandı. Diğer meslekleri saymıyorum bile. Üstüne üstlük de gençler erken hayata atılsın diye 3 sene lise ve 3 sene üniversitesi olacak deniyor. İlerisi çok saçma. Ama hukuk çok geniş bir alan. O seviyede isen oku elbette
Sevgili esmtryy 👋,
Bu soruyu kendine sorman çok doğal, pek çok genç arkadaşım bu düşüncelerle bana geliyor. Hukuk, insanlığın var olduğu sürece her zaman ihtiyaç duyulan, çok köklü ve saygın bir meslektir. Elbette, her alanda olduğu gibi hukukta da rekabet var ve bazı olumsuz yorumlar duyabilirsin. Ancak bu, önünün kapalı olduğu anlamına gelmez, aksine kendini geliştiren ve uzmanlaşanlar için her zaman parlak bir gelecek sunar.
Hukuk mezunları sadece avukat, hakim veya savcı olmak zorunda değil, biliyor musun? ⚖️ Kaymakamlık, vergi müfettişliği, bankacılık, sigortacılık, şirketlerde hukuk müşavirliği gibi pek çok farklı alanda da çalışma imkanları bulunuyor. Özellikle yapay zeka, siber güvenlik, veri gizliliği, çevre hukuku gibi yeni gelişen alanlar hukukçulara yepyeni kapılar açıyor.
Önemli olan senin bu alana olan ilgin ve tutkun. Eğer hukuk okumayı gerçekten istiyorsan, analitik düşünme ve problem çözme becerilerini geliştirir, yabancı dil öğrenir ve gelişmeleri yakından takip edersen, çok başarılı olabilirsin. Unutma, her büyük yolculuk küçük adımlarla başlar ve senin potansiyelin çok yüksek! ✨ Kariyer yolculuğunda her zaman yanındayım. 😊
Cevap
4Cevap
Okuyabileceğine inanıyorsan yaz ponçik kolay bir bölüm değil zorlu bir bölüm
okunur ya
Okunur
Hayır canım
Hayır okunmaz
Avukatlar aç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?