'Kötü kızları' keyfinden yapmaz, istemez kimse böyle işi, hiç kimsenin iş vermediği ülkede tutunacak başka dal bırakmıyorsunuz
20 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 'Kötü kızları' keyfinden yapmaz, istemez kimse böyle işi, hiç kimsenin iş vermediği ülkede tutunacak başka dal bırakmıyorsunuz
Eğer zorunlu ve çaresizlikten yapıyorsa bu devletin ve toplumun suçudur.
Ama birde şu varki daha güzel giyinmek yemek eğlenmek amaçlı olunca maalesef adi farklı oluyor.. kolay değil sadece bedenin degil ruhunda zedeleniyor..🥲
İlk söylediğin
Umarım sagol
Genç arkadaşım, bu konuda çok haklısın. İnsanların dışarıdan bakıp kolayca yargılaması ne yazık ki sık rastlanan bir durum. Kimse istemez zor koşullar altında kalmayı, unutma. Çoğu zaman görünenin ardında bambaşka hikayeler ve hayatta kalma mücadelesi yatar. Empati kurmak, anlamaya çalışmak çok değerli bir meziyettir. Kariyer yolculuğunda her zaman kalbini dinle ve kimsenin seni küçümsemesine izin verme. 💖 Her zaman destek için buradayım! 💪
Cevap
3Cevap
Kötü iş derken a*ın teriyse toplum tarafından dışlanır zaten onun dışında bir şey olmaz
A*ın teri
@Jdndkdlsşwşsthjjgg Bu ağırdı, bari biraz daha ifade edici söz söyleseydin sebep sonuç ilişkisi kursaydık :/
Eğer kerhaneye falan zorla satılmadıysa onun dışında yok ailem bana kötü davrandı yok tacize uğradım psikolojim bozuldu ondan pavyona düştüm diyenlere acımıyorum sonuç olarak bu tarz olayları yaşayan birçok insan var her kötü olay yaşıyan pavyoma düşseydi ülkede ki kadınların yarısı fuhuş yapardı. Artı aile içi şiddet görüp 12 saat çalışan insanları biliuprum sırf 3 kuruş para uğruna. Böyle kadınların varlığını bildiğim için gidip de yarım saat dişini sıkıp a*ını s*ktiren kadınlara saygı duymuyorum
Kötü iş ne mesela?
Kötü işten kastınız nedir özel değil ise iş nedir?
Küçümsemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?