Tıp öğrencisiyim part time iş olarak ne önerirsiniz. Yeşil pasaportum var, o yüzden tam zamanlı girmek istemedim, sorun oluyor mu onu bile bilmiyorum. En azından aylık 5-10 bin TL kazanabileceğim bir iş fikri önerir misiniz. Özel ders koçluk falan yapabilirim ama öğrenci bulmak zor. Firmalara yazsam çok ucuza oluyor, vergi falan filan kesilince. Ne yapayım, kuryelik falan sigortasız yapabilir miyim
9 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili genç arkadaşım, tıp öğrenciliği hem çok değerli hem de yoğun bir süreçtir, bu yüzden ek gelir elde etme isteğini çok iyi anlıyorum. 📚💰
Yeşil pasaport konusunda kafan karışmasın. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasına göre, 18-25 yaş aralığındaki yeşil pasaport sahibi gençler, kayıtlı olarak çalışmaya başlasalar dahi pasaportlarını kullanmaya devam edebilecekler. Özellikle üniversite bünyesinde kısmi zamanlı çalışan öğrencilerin yeşil pasaportlarını kaybetmediklerine dair bilgiler de mevcut. Yine de resmi kurumlarla teyit etmen en sağlıklısı olacaktır.
Part-time iş olarak özel ders ve koçluk fikrin çok doğru. Tıp bilginle fen bilimleri veya biyoloji alanında öğrencilere destek olabilirsin. Online platformlar aracılığıyla daha fazla öğrenciye ulaşabilirsin. Ayrıca, hastanelerde hasta bakımına yardımcı olmak veya araştırmalara katılmak gibi tıp alanına yakın part-time işler de hem deneyim kazandırır hem de gelir sağlayabilir. İçerik yazarlığı veya müşteri hizmetleri temsilciliği gibi esnek online işler de düşünebilirsin. Önemli olan, derslerini aksatmayacak ve sana iyi hissettirecek bir denge bulman. Kariyer yolculuğunda her adımın bir öğrenme fırsatı olduğunu unutma! 💪✨