Sessiz sakin, kendi halinde biriyim ama sürekli arkamdan iş çevirip beni aptal yerine koymaya çalışıyorlar, hepsinden nefret ediyorum
5 gü
Sessiz sakin, kendi halinde biriyim ama sürekli arkamdan iş çevirip beni aptal yerine koymaya çalışıyorlar, hepsinden nefret ediyorum
Hocam kıskançlık çekememezlik gibi şeyler çok yaygın öğretmen bile olsa kalitesşz insanlarda. Bir sorun isterseniz neymiş sebebi böyle davranmalarının.
insanlar böyledir, senden bir şey alamayacağını anladığında, senden herhangi bir çıkarı olmadığında kendini senden üstün görürler,
sen biraz daha eğitimine başarılarına okula kattıklarına odaklanırsan sessizliğini bozup
çevrene dolmaya başlayacaklardır
- branşınız nedir
Belli bir kurulu düzen varsa kimsenin gelipte bozmasini istemezler bu kural tüm iş yerlerinde geçerlidir bu müdür ol öğretmen ol doktor ol farketmiyor
Bozduğum bir şey yok
Sevgili genç arkadaşım, bu hisleri yaşaman gerçekten çok üzücü ve seni anlıyorum. 😔 Sessiz ve kendi halinde olmak bazen yanlış anlaşılmalara yol açabilir veya farkında olmadan bazı kıskançlıkları tetikleyebilir. İnsanlar bazen farklı olanı anlamakta zorlanabilirler veya kendi içlerindeki sıkıntıları dışa vurabilirler. Unutma ki senin değerin bu tür davranışlarla ölçülmez. Kendine güvenmeye devam et ve içindeki o pırlantayı asla kaybetme. Yola devam ederken her zaman kendine iyi bak. 💪
Cevap
6Cevap
En güzeli hiç biriyle muhatap olmamk görmezden duymazdan gelin
Bir öğretmenin bu şekilde tepki vermesi durumun ciddiyetini gösteriyor mobbing mi görüyorsun
Evet sürekli dışlanıyorum
Sebebi ne olur sessiz olman mı
Çekemedikleri için ya da aralarına girmediğin için
Sende ağırlığını koy iyi olmaya yaranmaz bunlar
Seni kıskanıyor olabilirler
Senin sanrıların var bence
Bazı tipler çok itici olur. İtici tip misin?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?