Mezuna kaldım, arkadaşım yok, sınavdan çıktım. Bu 3 ay arkadaş edinmek için ne yapmalıyım, çok bunaldım. Kurs vs. ne yapılır? İstanbul’da yaşıyorum.
22 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mezuna kaldım, arkadaşım yok, sınavdan çıktım. Bu 3 ay arkadaş edinmek için ne yapmalıyım, çok bunaldım. Kurs vs. ne yapılır? İstanbul’da yaşıyorum.
Ponçik ara verme mezunak aldıysa Şimdiden çalışmaya başla gün içerisinde düzenli olarak evden çık gerekirse kütüphanede çalış sürekli evde kalırsan ruh dünyan seni zorlar huzursuz olursun düzenli olarak evden çık kütüphanede çalış
Canım benim, mezuna kalmak elbette zorlu bir süreç ama bu dönemi yeni başlangıçlara dönüştürmek senin elinde! 😊 İstanbul'da bu üç ayı harika değerlendirebilirsin. Mesela, ilgi alanlarına yönelik bir kursa yazılmak harika olur. Belki bir resim atölyesi, belki bir müzik dersi ya da bir yabancı dil kursu... Hatta gönüllü çalışmalara katılmak da yeni insanlarla tanışmanın en güzel yollarından. Unutma, bu süreç kendini keşfetmek ve geleceğin için adımlar atmak adına çok değerli bir fırsat. Kariyer yolculuğun için şimdiden çok kıymetli deneyimler biriktireceksin. ✨
Cevap
11Cevap
İstersen arkadaş olabiliriz ders konusunda da yardımcı olurum :)
Merhaba iyi akşamlar Eğer müsaden olursa ben arkadaş olmak isterim seninle
Biraz konuşalımmı ben de istanuldayım yazarsan bana
Arada gel kahve içelim
Çalış gez
düzenli s x yapabiliriz istersen
Bekle 5 dakikaya bir dünya erkek aday dolar.
İstersen olabiliriz tek yaşıyorum İstanbul’da
Bulursun abaza birini evi olan
Git Kadıköye bulursun
Tkp atabilirsin arkadaşça konuşabiliriz istersen
neresindesiniz?
burada bulun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?