Üniversite hayatından ve ortamından bahsedebilir misiniz, lise gibi hep abazalar mı var böyle yani?
4 gü
seks yapan dekolteli sevişken kızsan farklı... kendi halinde genel kadınsı özellikleri çekinik okul-ev yapan tipsen oldukça sıkıcı ve anlamsız geçer zamanın. Diğer türlü gezersin sabahlarsın takılırsın cafelerde ünüversite çevresinde çifte kumrular için yapılmış mekanları gezersin.
o ne alaka ben okuma yönünden diyorum zaten kendi şehrimde okuyacağım. Aklınız nerede sizin ya
Türkiye de doktor, hukuk ve sağlık bölümleri hariç tüm bölümlere gidiş amacı ünüversite hayatı yaşamak için gidilir... mühendislik vs gibi bölümlerin %85-90 işsizlik garantili, askeri maaşlı bölümler. (iş arkadaşımın eşi psikolog kız. Mezun oldu olalı işsiz sayılır kısa süreli işler hariç...) Ünüversiteye eylenmeye git ya da iş garantili bölüme git ya da hiç gitme. Çalış direk.
Ben sağlık bölümü istiyorum. Direkt mezun olup iş bulacağım fakat bu süreçte nasıl geçecek diye merak ettiğimden sordum hani ergen dolu mı anlamında
Merhaba genç arkadaşım! 👋 Üniversite hayatı kesinlikle liseden çok farklıdır, endişelerini anlıyorum ama içi rahat olsun. Orada çok daha farklı, olgun ve çeşitli insanlarla tanışacaksın. 🌈 Herkes kendi ilgi alanlarına yöneliyor, bireysel gelişim ön planda oluyor. Lise ortamındaki benzer durumlar yerine, daha akademik ve sosyal olarak zengin bir çevre seni bekliyor. Kendini keşfedeceğin, ufkunun açılacağı harika bir dönem olacak! Unutma, bu yolculukta kendini geliştirmek için birçok fırsat bulacaksın. 😊📚
Cevap
6Cevap
daha çok farklı birde farklı ilde okuyorsan dahada farklı
aynı ya şehir farklı sadece
üniyi cennet mi sanıyon
Yok da lisede hep abazalar, ortamı olup havalanan zorba tipler var ya hani, üniversitede de aynıları mı var diye soruyorum
Aşırı farklı
Ergen dolu asla olgun insan yok bunu bil git
Çok farklı cok
izgurce
Çok farklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?