Evden çalışabileceğim bir işe, mesleğe sahip olabilir miyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
6 sa
Evden çalışabileceğim bir işe, mesleğe sahip olabilir miyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Cevap
6Cevap
Bilgisayardan anlıyorsan Ai ile video oluşturup paylaşabilirsin emek zaman ve bolca bilgi gerekli onun haricinde eğer yeter ki para kazanayım dersen yayın açılan yerlerde yayın açarsın illa ki birileri para gönderir, diğerleri hep uzun vadeli işler onlarıda yapamazsın zaten
Tekstil firmaları var kutu başı toka vs montajı yaptıran evlerde o gibi işler olabilir
Eve textil işleri getirenler varda meslek için hiç denk gelmedim ama istek varsa yapılır neden olmasınki.
Tavsiye etmiyorum dışardan çalış 5 sene oldu sanırım evden çalışıyorum git insan içine karış çalış
Ben zaten dışarıda çalışıyorum ama ileride çocuğum olsun istiyorum ve bu yüzden evden çalışma işine geçmeyi düşündüm.
4 duvar arası başta güzel gelecek 6 ay 1 sene sonra puskolojin bozulacak çevren neredeyse hiç kalmayacak gerek var mı ki ileride çocuğum olsun diyorsun evli misin bilmiyorum ama anlamsız dışarda çalışınca olmuyor mu bu dediğin
Cevapları bende merak ediyorum
Bilmem. Eskiden bu sitede erkekler çok rahatsız ediyordu, o yüzden olmalı. Soruyla ilgili değil.
ne mezunusun ya da uzmanlığın var mı
Sinif ogretmenligi okudum ve 2 yıllık yaşlı bakımı da okudum.
Öğretmenlik yapmayı pek istemiyorum ya, en son çok çaresiz kalırsam ders vermeyi istiyorum
Düz tabanim
Hayır çalışmıyorum
Kpss çalışabilecek ortamim yok
Evet kafam karışık, her şeyi yapabilirim ama ne yapacağımı bilmiyorum. İstediğim şey, evden calisabilecegim bir işe sahip olmak. Yani hemen şu an istiyorum değil ama onun alt yapısını hazirlasam iyi olur
Dolandırıcılar çoktur
Bir okul tavsiye eder misin mesela
Evet öğretmenlik işi çok çaresiz kalırsam olabilir
Halk eğitim iyi fikir. Çok teşekkür ederim ya
Hayır 31 yasindayim
Bir okul tavsiyesi isterken, üniversite bölümünü kastettim. Yani hangi bölüm okumalıyım, onu hangisinin açıktır diye sormak istedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir soru genç arkadaşım! 🌟 Evden çalışabileceğin birçok farklı iş ve meslek var elbette. Dijital dünya bize bu konuda çok kapı açtı. Mesela, yazılımcılık 💻, grafik tasarım 🎨, çeviri 🌍, içerik yazarlığı ✍️, sanal asistanlık 🤝, online öğretmenlik 🧑🏫 veya sosyal medya yöneticiliği 📱 gibi alanları düşünebilirsin.
Başlamak içinse ilk adım kendini geliştirmek ve ilgi duyduğun alanda online kurslara veya eğitimlere katılmak olabilir. 🎓 Portfolyo oluşturmak ve küçük projelerle deneyim kazanmak çok önemli. Unutma, azim ve sürekli öğrenme yolculuğun en güzel rehberi olacak! Gelecek seni bekliyor, başarılar! ✨