Yapmayı düşünüyorum, sizce ne kadar sürede abonem olur, para kazanırım? İleri geri saçma sapan yorumlar dava edilecektir.
1 sa
Yapmayı düşünüyorum, sizce ne kadar sürede abonem olur, para kazanırım? İleri geri saçma sapan yorumlar dava edilecektir.
Cevap
3Cevap
Hiç belli olmaz kırığın biri beğenir bı bakarsın 1 günde yolunu buldun
Hahhahja
Öyle ama
Ayak mankenidemi var ilk defa duyuyorum
Ayakkabı tanıtım
He şimdi anladım baştan söylesene bu şekil
Ayak mankenliği ne ya ahwhsh
Giydiğin ayakkabıyı tanıtan kişileri ayak mankenidir cahil aptal
Bu kadar düştün mü 🧀🧀 bende biliyorum ne olduğunu task gectim senle
Bi de dava ederim demiş ezik mk 🤣🤣🤣
Ayak mankeni yapınca düşülmüyor kaşarsu ananı becermediğim icn bu kötü birsey değil ayaklarım seninki gibi ayı ayakları gib değil narin zarif ve tırnak yapım düzgün olduğu için ayakkabı modelliğine uygun
Senin anan baban yok belli tip olmayınca yüz olmayınca ayak mankenliği yaparım demişsin de senin o kokuşmuş ayağını kim ne yapsın ne biçim ayaklar var b0klu ayagını kendine sakla varoş
Senden bi cacık olmaz
Kendinle karıştırdın herslde prrrrusbuya bak hahaha aç aç gizliden çık da Bişi dicem sana
O kadar seviyesizsin ki senle tartışmıyorum bile gülüyorum🤣 sen bu kenar mahalle ağzıyla anca esc olursun hadi geçmiş olsun
Ya kes kıskanç köpek ayakları ayı ayağı gib gelmiş kıskanıyor orrrruuusbbuuuuu
Küfür ederek üste çıkmaya calısıyorsun bir de ezik vaross git önce yağlı saclarını yıka sivilce surat
Benim ayaklarım seninkisinden çok daha guzeldir eminim 🤣🤣🤣 bi iddiam da olmadı ayak için ama sen kesin escsin
Yazdığın Herseyi ekran görüntüsü aldım sana nasıl dilekçe yazıyorum gör sen beni taciz edemezsin bana hakaret edemezsin
Hahahs canım ettiğin küfürleri de yaz 🤣🤣🤣 mal mk yaş 10 herhalde
Ben dana hakaret küfür etmedim ama sen bana etmişsin o ne olacak 🤣🤣
Yazarım sen beni taciz ettiğin için sinirle yazdım sen gelip bana sataştın beni taciz edemezsin beni psikolojik olarak şiddete maruz bırakıyorsun benim aileme de hakaret ettin ben burdan kaç kişiyi ettim sen gör nasıl kağıt evine geliyor istersen ekran atayım hesabı silsen de boş direk linki kopyalayıp gönderdim sana bu hakaretleri nasıl yediriyorum gör beni küfür etmem için siz tahrik ettiniz ben gelip size kötü bişey yazmadım ben dilekçeni yazıcsm
Ya ben seni kale bile almıyorum belli olgunlaşamamış eziğin tekisin yıkıl karşımdan allah icin ya
🤣🤣🤣
Görürsün yaşımı dava edince sen böyle ağzına gelen hakareti sayıp kaçarım sanıyorsun değil mi gör sen ailene kadar nasıl buluyorum bana yazdığınız her kelimeyi kullanacağım
Ben seni bi şikayet etsem bu kişisel ettiğin hakaretler dünya kaç bucak görürsün moderatörüm ben 🤣
Hadi canım naş naş yaşına veriyorum kaybol
Dava açtığım da da e devletine kayıtı olan ev adresine kadar görünüyor bil istedim bas hakaret ederek psikolojik şiddet uygulayamazsınız karşılığını misliyle ödetirim
İlk hakaret eden de sensin bu durumda kışkırtılan taraf ben oluyorum ama ona rağmen küfür etmedim sen ne yaşıyorsun 🤣🤣🤣
Senin gibi çok ya böyle millete saldırıp da karşılık alamayınca kuduran ayak mankeni seni 🤣🤣
Beni küfür etmem için tahrik ettiniz moderatörler bu sitede onunla bununla dalga geçip psikolojik şiddet uygulamk için mi vardı pardon bilmiyordum iyi tanışırız o zaman hodri meydan
Mağdur edebiyatı yapma bana namusuma anneme kadar sövdün bir şey demedim diye yapamam sanma 🤣🤣🧀
En yakın zamanda psikolojik destek almalısın 💩💩
Hayır beni tahrik ederek psikolojik şiddet Uyguludınız ben o yüzden küfür ettim sorulara hakaret etmek için mi varsınız o bu sitede görürsün sen
Benim size saldırmam imkansız siz benim sorumun altındasınız bana hakaret ederek psikolojik şiddet uyguladınuz yaşımı da görürsün ben senin gibileri pabuç bırakmam
Seni kimse tahrik etmiyor ben soru sormuşum bana cahil aptal demişsin sen kendin beni tahrik etmeye küçümsemeye çalışmışsın şimdi ne olacak çok rahatsız oldum senden anneme ve namusuma küfür ettiğin için ayrı bir rahatsız oldum beni taciz ettin tehdit ettin aileme zarar vermekle tehdit ettib aileme küfür ettin psikolojik baskı uyguladın bana soru sordum diye şimdi ne olacak
Soru soruyorsan açık olacaksın herkese küfür hakaret edemezsin sen kimsin ya ne sanıyorsun kendini
Sen yemin ederim iyi değilsin ciddi söylüyorum git psikolojik destek al çevrende seni seven tek bir kişi bile kalmaz seninle konuşmak isteyen çok yorucu bi kızsın kimse seni istemez
Benim dedem savcı ve amcamda polis ona rağmen sana herhangi bir şey demememe rağmen bana saldırdın egoya bak
Hayır ben normal soru sordum dalgaya alarak cevap verdiniz birinci olarak eğer bu sitede sorumlu biriysen bu sana gizliden insanlara sataşma Hakkı vermez ikinci olarak küfğr eden kaşar işareti koyarak alttan alttan namusuma laf ettiniz bana esc dediniz ve ben esc like yapmıyorum bu yüzden de size dava acıcam çünkü benim namusuma doğrudan hakaret ve iftira ve siz benim sorumun altındasınız ben sizi tanımam bile size dava acıcam sizde birdaha gizliye gireyim istediğimin namusuna iftira atayım dalga geceyim demezsiniz yaşımı da görürsünüz bu da güzel bir ders olur
Sen bana küfür etmeseydin bu tür damgalar yemezsin önce yap yap sonra ağzının payını alınca mağdur edebiyatına sığın yemezler canım ben 4 sene savcılıkta çalıştım.
Dedeniz savcı diye insanlara psikolojik şiddet uygulayamazsınız bu size o hakkı vermez daha fazla yazıp beni taciz etmeyin ben rahat rahat sorumu sormak istiyorum bu benim hakkım siz benim sorumu rahat bırakmıyorsunuz beni hala taciz ediyprsunuz dedem savcı diyerek benim tehdit etmeye çalışıyorsunuz
Ya bi git işine uza allah aşkına neyin kafası bu ya iyi değilsin sen rahatsız edici varlık
Ben savcıyım kızım dedemle tehdit etmeme gerek yok 🤣 bak uğraşma benle
çok fazla kazanırsın
Bir kadın var hesapladım 200 bini geçiyor vergiden ne kadar kesiliyor bilmiyorum ama
%20 sanırm
Sizden bişey rica edebilir miyim
evett
soruma cevap yazan kadına yazar mısınız savcıyım felan diye yalan söyleyip beni taciz tehdit ediyordu yöneticilere de mesaj attım mesajlarını da ekran görüntüsü olarak attım savcıyım deyip yalan söylediğini de biliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, bu konuda bir girişimde bulunmayı düşünmen ve merak ettiklerin çok doğal. Online platformlarda bir şeyler inşa etmek gerçekten heyecan verici bir yolculuktur. 🌟
Bir Instagram hesabı açıp abonelik sistemiyle para kazanma sürecinde süre vermek pek mümkün değil. Herkesin deneyimi çok farklı oluyor çünkü başarı, içerik kalitesi, tutarlılık, etkileşim ve biraz da şans gibi birçok faktöre bağlı. Sabır ve sürekli çaba göstermek bu yolda çok önemli. Başarıya ulaşmak zaman alabilir ama yılmamak gerekiyor. ✨
Unutma ki her yolculuk gibi bu da emek ister. Kendini bu yolda geliştirerek ve pozitif bir yaklaşımla ilerleyerek daha hızlı yol alabilirsin. Gelecekteki kariyer adımlarında da her zaman yanındayım, aklına takılan her şeyi sorabilirsin! 😊