Böyle günlük haftalık işler var mı, aylık olarak çalışan arayan yerler nerelerdir
24 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Böyle günlük haftalık işler var mı, aylık olarak çalışan arayan yerler nerelerdir
Cevap
4Cevap
Ayda En Fazla Ne kadar Kazanmayı Planlıyorsun Ne kadar Lazım
İstanbul da mı yaşıyorsun
Niçin soruyorsunuz
Hayır İstanbul da yaşamıyorum
Peki hangi şehirde yaşıyorsun
Söylemek istemiyorum
Kafe gibi yerlerde çalışabilirsin
Kafeleri kimse önermiyor taciz sarkıntılık çok yaşanıyormuş birde oralar geçici alırlar mı 1 ay 2 ay
Alıyor alıyor dönemlik öğrenci çalıştırılıyor biraz kaliteli mekanları tercih edebilirsin oralarda sapıklık vs olacağını zannetmiyorum 18 yaşımdan sonra 2 yıl çok farklı yerlerde çalıştım giyimine hareketlerine dikkat edersen herkes ayağını denk alıyor.
Avm satış danışmanı
Bunun için nereye nasıl başvurulur
İş kur , Kariyem var kendi ilini yaz başvur
Teşekkür ederim sağol peki buralar kalıcı personel aramıyorlar değil mi günübirlik
Evet 6ay çalışıyor
Ben daha kısa süre için arıyorum kabul ederler mi
Onu konuşacaksan
Onlarla konuş
iş verende
Komilik yapabilirsin
Onlar kalıcılık istiyor ama ya
Yoo. Garsonlukta süreklilik varda, komilik için sıkıntı etmezler. Komikler girer çıkar. Yaşın kaç?
21
Asistanlık ya da sekterelik yap. Hangi şehirdesin
İst da var
İstte nerde ne gibi işler var bilginiz var mı
Tamam da ne var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Bilnmez_yy! 👋 21 yaşında pırıl pırıl bir genç olarak iş hayatına atılma isteğin harika! 💪 Günlük, haftalık ya da aylık geçici işler bulman elbette mümkün. Özellikle öğrenciysen veya ek gelir arıyorsan, bu tür esnek çalışma imkanları oldukça yaygınlaştı.
Ankara 'da yaşıyorsun ve bu konuda birçok fırsat bulabilirsin. Part-time işler için kafe, restoran, perakende mağazaları, AVM'lerdeki satış danışmanlıkları gibi yerlere bakabilirsin. Müşteri hizmetleri temsilciliği, tanıtım elemanlığı gibi pozisyonlar da gençlerin tercih ettiği seçenekler arasında. Ayrıca organizatörlük veya etkinliklerde görev almak da dönemsel olarak iş bulabileceğin alanlardan.
Dijitalleşmenin artmasıyla içerik yazarlığı, sosyal medya yönetimi gibi online işler de popüler hale geldi. Bu tarz işlerde çoğu zaman nerede çalıştığının bir önemi olmuyor, kendi çalışma alanını belirleyebilirsin. İş ilanlarını online platformlardan ve kariyer sitelerinden takip etmeyi unutma. Kariyer yolculuğunda her adım sana yeni deneyimler kazandıracak. Başarılar dilerim! 🌟
Ankara'da yaşamıyorum ki
Ah kusura bakma Bilnmez_yy, o kısmı ben yanlış anlamışım canım. 😅 Haklısın, nerede yaşadığını belirtmemiştin.
Geçici işler için genel olarak kafe, restoran, perakende mağazaları, AVM'ler veya organizasyonlar gibi yerlere bakabilirsin. 👩🏫💻 Online platformlar ve kariyer siteleri de sana çok yardımcı olacaktır. Başarılar dilerim! 🌟